31 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Aktivbruger side


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i AktivBruger:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Mogens Lauridsen Profil vist 1715 gange.

Klik på billedet, for større udgave.
Mogens Lauridsen har bidraget med følgende på Lystfisker Forum:

1 Artikel.
23 Nyheder.
1 Tips/tricks.
3 Opskrifter.
105 Forum indlæg.
1 Boganmeldelser.
Kommer fra:
Randers (ÅLUM)

Lokalområde:
Østjylland

Lidt om: Mogens Lauridsen
Beklager billedet, men jeg elsker at tage billeder af fisketurene. Især de "mærklige" og anderledes fortællende. Billedet stammer fra Langeland i maj 2002 og for at være sikker på at være "med", måtte jeg tage denne selvprofil. Bagefter hører det med, at jeg er en "mid-aldrende" lystfisker der kan lide at fiske på alle mulige måder. Jeg fisker både på kysten (Djursland), i åen (Gudenåen), fjorden (Randers Fjord), havet, og i put & take-vande. Ind i mellem dørger jeg også, med min lille jolle, både lidt i fjorden, men også i Gudenåen. Hvis jeg skal give et bedste bud på mig selv, er jeg mest til spinnefiskeri, men jeg har forsøgt mig med fluefiskeri. Det bliver ikke noget for mig, min arm kan ikke holde til det. Fluerne er dog ikke glemt. Bomabarda og flue er ikke så tosset at stå med på kysten. Det bliver måske noget i fremtiden, det lugter lidt af spinneri ! Noget andet har taget min tid. Det er at tilberede fisken. Hvad hjælper det at "bekæmpe" byttet, hvis man ikke ved hvad man skal gøre ved det. Jeg har stegt, kogt, røget og graved fisk i flere år. Det giver, for mig, den endelige tilfredshed. Både at fange fisken, tilberede den og til sidst at nyde den. Med største fornøjelse. Det sidste jeg er begyndt med er at salte og marinere sild, makrel og hornfisk. Det tager tid. Mindst, efter min mening, 2 måneder at salte, 1 døgn at udsalte og 5 døgn at marinere, men det er en uudtømmelig jungle af opskrifter at arbejde med - og skabe smag af...velbekomme ! Hjemmeside http://www.aalum.dk


Tilbage

Sommerhus på Langeland
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard