18 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25618 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Beretninger
  Læst 1071 gange.
Fætter Højben til fiskekonkurrence 
Indsendt Torsdag d. 7 oktober 2004 - af  Jan Dalgaard
Hvor heldig har man egentlig lov til at være ?

Sidste år deltog jeg for første gang i den store fiskekonkurrence i Jels Søerne. Uden nogensinde tidligere at have fisket i søerne lykkedes det med et ”lucky punch” ½ time inden konkurrencens lukketid at lande dagens største gedde (4,5 kg) blandt 275 konkurrerende medfiskere. Resultatet var en vandrepokal og herlige 3000 kr. i kontanter.

Selvfølgelig skulle jeg igen i år deltage i konkurrencen. Jeg fiskede med agnfisk på glideflåd og der skete mildest talt meget lidt. Også mine to svogere som ligeledes deltog havde en meget rolig dag. I løbet af morgenen og formiddagen havde vi set en pindegedde omkring kiloet blive landet, så det var altså ikke kun os der havde problemer med at lokke krokodillerne til at hugge.

På et tidspunkt ser jeg en gren komme drivende mod mit ene flåd. Jeg bander lidt over den kurs grenen har taget og ganske rigtigt – den driver lige ind i min snøre. Nå men jeg må jo hive ind – så sker der da lidt – og få min snøre fri. Det viser sig dog at der ikke var tale om en gren, men derimod en fiskestang med hjul. Jeg får min snøre frigjort og løfter op i den herreløse stang og mærker straks at der er fisk på. Efter et par udløb og et flot spring lander jeg en gedde på 2,9 kg.

Resten af dagen er temmelig begivenhedsløs og kl. 16.00 begiver vi os til Torvet i Jels, hvor indvejningen finder sted. Inden de starter showet går jeg op til bestyrelsen for Jels Fiskeriforening og afleverer den herreløse stang til fremlysning og fortæller historien om min lidt besynderlige fangst. Jeg spørger om det er en fisk der kan indvejes eller om det ikke tæller når man har fanget den på en anden mands stang og skalle. Efter et lynhurtigt improviseret bestyrelsesmøde får jeg beskeden at jeg bare skal komme og indveje fisken.

Senere viser det sig at den trods sine beskedne 2,9 kg alligevel er dagens største og dermed præmieres jeg for andet år i træk med pokalen og de herlige 3000 kr.

Næste år regner jeg med at jeg bare skal stille mig ned til søen med armene udstrakte. Så springer der vel en stor gedde-madamme op i mine arme ;o) – Eller er mit held mon opbrugt ?



Klik på billedet, for større udgave.
<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

RE: Fætter Højben til fiskekonkurrenceaf: Mogens Laursen
RE: Fætter Højben til fiskekonkurrenceaf: Rene` Jørgensen
RE: Fætter Højben til fiskekonkurrenceaf: NIELS NIELSEN
RE: Fætter Højben til fiskekonkurrenceaf: Robert Piil
RE: Fætter Højben til fiskekonkurrenceaf: Holger Jensen
RE: Fætter Højben til fiskekonkurrenceaf: mikkel hemmeshøj
Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard