33 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25613 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Havfiskeri
  Læst 888 gange.
Så kom gang i bule sæsonen 2004 
Indsendt Søndag d. 11 januar 2004 - af  Jakob Daugaard
Årets første tur på sundet i 2004, var d.4/1 hvor Sportdres afholdt deres årlige torskefestival, hvor jeg skulle være med på Nadia. Lad mig dog sige med det samme at den tur var ikke nogen succes for mig! Ud over at jeg trak en nulbon, så blev jeg også søsyg for første gang :o( Men man kan jo ikke vinde hver gang.
Dagen bød på et rimeligt godt fiskeri, med en 5 målere ombord på bådene. Dagens største torsk på 17,5kg blev taget af Jørn Mossin. Men den samlede vinder af festivallen (flest kg på 3 fisk), blev Henrik Pedersen med 2 målere på 11,9 og 13,5 kg.

3 dage senere gik turen igen afsted mod Helsingør. Denne gang med Sværd som Sportdres havde booket hele uge 2. Selv havde jeg plads ons, tors og fredag.

Onsdagen gav ikke rigtigt noget stort at skrive om. Det var en trist grå og tåget dag, uden de store fisk. Største torsk som blev hevet ombord den dag, var på 4,5kg. Selv fik jeg 2 mindre torsk på ca 2 kg pr stk. Ialt kom der ca 40 torsk ombord.

Et par små højdepunkter var der dog, nemlig et par delfiner (vistnok af arten grå øresvin) som fulgte de forskellige både i løbet af dagen, og indimellem gav opvisning langs bådsiden. En virkelig sjov oplevelse. Det er første gang jeg har set delfiner, og at skulle møde den i Øresund havde jeg absolut ikke regnet med. De 2 næste dage gentog delfin-legen igen, til stor. Gad vide om de har tænkt sig at blive i sundet?

Efter onsdagens lidt tamme fiskeri, krydsede jeg fingre for at torsdagen ville blive bedre! Og det blev den.
Hele 9 målere måtte bide i dækket! Dertil kom 19-20 mellemfisk.
Først på formidagen fik jeg et solidt hug, Først troede jeg at det var bundhug! Jeg kunne simpelthen ikke løfte den fra bunden. Men efter et par minutter gav bunden pludselig efter, og lidt efter kom der en torsk til syne. Efter en sikker gafning kom den ombord. Vægten viste 12,6 kg. Herligt, ny PR. Min ´´gamle´´ PR var på 12,2 kg. Link til gammel Pr.
Men det skulle blive endnu bedre! 1½ time senere er der hug igen, og efter en temmelig hård/tung fight, kunne jeg, da den blev vejet, konstatere at jeg havde sat PR igen, vægten viste 13,5 kg. Vildt!! Onsdag gav ikke flere fisk til mig, men med 2 x PR havde det ingen betydning ;o) De 2 største som blev taget den dag vejede 14,2 og 14,8kg. Ialt blev der fanget 9 målere og 19 mindre fisk på turen.
Fredag var sidste dag på Sværd, og efter tordagens vilde fiskeri, var forventningerne skruet godt op! Der blev da også fanget rimeligt godt. Ialt blev der taget 3 målere, med den største på hele 17,2 kg. dertil kom 14 stk under 10 kg. Jeg fik 2 af dem, en på 7,5-8kg og en på 11,75kg.
Ikke nogen dårlig start på bulesæsonen, med 3 målere på 3 dages fiskeri.
JD 11/1-04







Klik på billedet, for større udgave.
<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

RE: Så kom gang i bule sæsonen 2004af: Peter Neerdorf
RE: Så kom gang i bule sæsonen 2004af: Benjamin Thomsen
Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard