28 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25613 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Havfiskeri
  Læst 1248 gange.
50 sømil vest for Thyborøn 
Indsendt Søndag d. 15 februar 2009 - af  www.havfiskerne.dk
Vejret er lidt utilregneligt på denne årstid, så der er en del aflysninger, så derfor booker vi mange ture, men vejret har vist sig fra sin bedste side og vi fisker nu næsten hver weekend.

Ms Bodil d. 13/2-09.

Så blev det torsdag aften og jeg stod på kajen ved Thyborøn havn og kiggede på Bodil, ingen andre var dukket op endnu så jeg kunne i ro og mag få grejet ombord.
Grejet var blevet sat, jeg sattte mig op på en af bænkene på afslapene vis og ventede. Der gik kun få minuter før mobilen ringede, det var min makker Ulrik, det var få km fra Thyborøn.
Snart var vi to og fiskesnakken gik, og inden længe blev lyset tændt i Per`s butik og vi gik der op for at for at handle lidt grej ind.
De fornødne småting var blevet handlet og lidt sild til turen, i mellemtiden var der dukket deltagere op fra Kolding og Esbjergegnen i butikken.
Resten af aftenen gik på dækket med de andre deltager, bla. end håndfuld fra Grindsted Havfiske klub. Tiden gik med grej, snak og en enkelt ´´hval´´ af racen spættet sæl som blev spottet i havne basinet, som deltog kortvarig i vores selskab.
Vi lå nede i lukafet i vores køjer, mens skipper Per og bedstemand Søren lagde Bodil fra kaj og stævnede ud af havnen kl 02.00.
Det blev atter morgen og først stod programmet på morgenmad og gøre det sidste grej klar for mit vedkommende.
Fiskeriet gik igang omkring kl 8.40 og vi sænkede grejerne mod det første vrag, der var ikke så meget at komme efter så vi sejlede videre efter to drev.
Det blev til at par vrag og et enkelt rev mere inden middag, Ulrik havde fanget godt det dobbelte af mig og det var tid til ny taktik.
Ulrik havde haft held med de røde squids med flash ligth fra sidste weekends 2 dages tur. Se mere her:se linket HER
Så jeg fandt de sidste par stykker frem jeg havde tilbage fra sidst, og med eller ja selv uden flash virkede de ganske godt igen, (dog uden romkugler den her gang
Nu kunne jeg så småt holde trit med min makker og indhente nogle af de andre lidt igen, for jeg havde ikke andet en 5 torsk og en enkelt sej i baljen inden middag og tror jeg var den der havde mindst på det tidspunkt.
Vi fiskede mest vrag resten af dagen, et enkelt rev ind i mellem og til sidst på dagen et rev mere som vi sluttede af på.
Vragene kastede godt med fisk af sig mellem 2-7 kg, mest torsk men også enkelte langer, og sej.
Koralrevene holdt knap så mange fisk som vragene, men gav da lidt spredte fisk.
Aftenen gik med asparges suppe, filletere fisk og fiske snak, røver historier og senere i køjen til vi kom i havn igen.
Alt i alt en god dag, og alle havde en go´ balje med de fleste fisk mellem 2-5 kg og enkelte sneg sig op på de 7-8 kg. en kuller havde også sneget sig imellem fangsten, med en enkelt måler på 10,1 kg. den her gang.
Det må siges det har været endnu en god tur med Bodil på havet og det har været rigtig hyggeligt og god tur med de andre deltager ombord igen.
Tak for en god tur til besætning på Bodil og de øvrige deltagere.

Mvh. Thomas




Klik på billedet, for større udgave.

Læs mere >> 

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard