23 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Læsestof
Artikler i alt: 1432
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

- Havfiskeri
  Læst 900 gange.
Havfiskerne på Nytårstur 
Indsendt Torsdag d. 31 december 2009 - af  www.havfiskerne.dk
x

Nytårstur med M/S Bodil d. 29/12-09.


Efter en masse aflysninger siden oktober lykkedes det endeligt at få vejrguderne med os.



Det var en flok glade havfiskere, der så småt begyndte at komme om bord på M/S Bodil om aftenen d. 28 december. De var godt fiskesultne efter nogen tids fravær, ikke mindst mig selv, der ikke havde været af sted siden juni, pga. skulderoperation og Skipperskole.

Så det var ikke det seneste fiskeri der blev snakket om, men man kan vel altid fortælle en af de gamle historier og håbe at de ikke havde hørt den ret mange gange før!

Omkring midnat var de fleste kommet om bord, bortset fra en, der lige skulle til Agger for at måle hvor langt der er til Thyborøn i bil, når færgen ikke sejler!
Han er vist også stifinder i Forsvaret, men navigatør bliver han nok aldrig!

Sejltiden var sat til kl. 02.00, men pga. lidt vind, blev den udsat lidt, så de fleste sov trygt da vi stævnede ud på Nordsøen.

Jeg vågnede kl. 8.30 i min gode køje og så at alle de andre var gået på dæk, men man skal være godt udhvilet, har jeg læst et sted J .

Da kl. var 9.00 var vi ved det første vrag og Per slog bak og ringede på klokken.

Dybden var omkring 50 m. og fisk var der masser af! Alle fik fine fisk i de første par drev og det fortsatte i de efterfølgende med en torsk på 17,1 kg. til Bjarne Rasmussen, 11,6 kg. til Thomas Kryger, 12 kg til Karsten Kok og Per. Vi andre måtte nøjes med fine torsk op til 9,99 kg.

Der blev også taget et par fine langer Kim og Ion på 8 kg. Bjarne Frøberg fik en Sej på godt 5 kg.

Thordal og Ion fik nogle pæne Lubber, Ion`s på godt de 4 kg.

Det er svært at huske dem alle sammen og hvad de vejede, men alle fik godt med fisk og de flestes baljer var godt overfyldt, da vi nåede middag.

En god start på dagen, som nu var med flot sol og et næsten fladt hav.

På de næste par vrag var der knapt så mange fisk hjemme, men der blev alligevel fanget en del pæne mellemfisk og nogle enkelte langer og lubber.

Dagen var også skredet godt frem og vi havde lige et vrag som skulle afprøves før det blev mørkt.

Der var igen godt med fisk på og Bjarne Rasmussen hev igen en måler på 13 kg. op, så vi må vist konstatere at det var Fyn der gik af med sejren denne ene gang!

Men godt med fine fisk til alle, som en god afslutning på året, afbrudt af Per`s 3 trut med hornet, som afslutning på dagens fiskeri.

Efter at fiskene var ordnet og pakket, dækket var ryddet, nogle havde indtaget deres køjer, så var det at det gik op for mig, at det var den sidste tur med M/S Bodil og det havde være nu at vi skulle have spillet ”Om lidt blir her stille, om lidt er det forbi” men inden vi skal have tørret øjnene, så har Per fået en ny Bodil, som sejler ufortrødent videre på en masse spændende ture fremover!

Og den gamle Bodil, ja den kommer til at hedde Lene From og skal sejle fra Hvide Sande, skipperen kender i, det er mig.
Du kan se mere her: se linket HER

Så historien fik alligevel en happy ending.

Tak til Per for alle de ture vi har haft med ham og Bodil, hans rare og sjove måde at være på, samt hans evne til at finde fiskene, vi ses i det nye år.

Og en stor tak til jer der har gjort det muligt at sætte liv i Havfiskerne.dk og jeres gode humør og ikke mindst humor på turene.



Vi ses i 2010!



Godt nytår



Ulrik





Klik på billedet, for større udgave.

Læs mere >> 

<< Tilbage  Send til en fiskekammerat  Skriv kommentar



Kommentarer:

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard