Forfatter |
|
Jesper Georgi
Meget aktiv bruger
Brugernavn: Georgi
Tilmeldt:: 02 Feb 2011
Status: Offline
Beskeder: 266
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Emne: Agn fisk til frysning Sendt: 06 Dec 2014 kl. 17:40 |
Jeg medefisker på vrag mv. i Nordsøen. Der bruger jeg som ofte sild der har været frosne til agn. Det fungerer fint, men jeg vil gerne have lidt mere variation i agn fisken.
Det ville være oplagt at bruge makrel, men jeg har hørt, at de bliver meget løse og "smattede" i kødet når de har været frosne. Er der nogen der kan be- eller afkræfte det?
Og er der andre fede fisk, ud over ørred og hornfisk, der forbliver faste i kødet efter frysning? Gerne forholdsvis billige fisk som fx hestemakrel, ansjos, sardiner, brisling osv?
|
|
Steen Vad Knudsen
Meget aktiv bruger
Brugernavn: Steen V Knudsen
Tilmeldt:: 03 Aug 2011
Status: Offline
Beskeder: 375
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 06 Dec 2014 kl. 19:07 |
Hej Jesper. Du kan med fordel lige salte din agnfisk let, inden du fryser den ned. Så beholder den stort set sin fasthed.
|
Ingen art er mere nobel end andre.
Det er manden, grejet og metoden der tilsammen skaber sporten.
www.facebook.com/groups/1411541745820557/
|
|
simon agerholm
Meget aktiv bruger
Brugernavn: simon agerholm2
Tilmeldt:: 16 Aug 2009
Status: Offline
Beskeder: 1440
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 06 Dec 2014 kl. 20:13 |
Jesper G ; Jeg kan anbefale, at du kontakter en dambruger. Der er en del sortering i produktionen, og de frasorterede fisk kan købes til en billig pris.
Vh.Simon
|
|
Ole Pihl
Aktiv bruger
Brugernavn: Ole Pihl
Tilmeldt:: 09 Feb 2014
Geografisk: Jylland
Status: Offline
Beskeder: 40
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 07 Dec 2014 kl. 11:44 |
Frosne blæksprutter skulle være gode .
|
|
Sebastian knudsen
Knapt så aktiv :)
Brugernavn: Sebben
Tilmeldt:: 23 Jun 2014
Status: Offline
Beskeder: 18
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 10 Jan 2015 kl. 19:24 |
Mine erfaringer siger at sild er noget smattede end makrel.
|
|
Jesper Georgi
Meget aktiv bruger
Brugernavn: Georgi
Tilmeldt:: 02 Feb 2011
Status: Offline
Beskeder: 266
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 11 Jan 2015 kl. 00:04 |
Tak for svarene.
Sebastian, forstår jeg det rigtigt, at du synes makrel er mere faste i kødet efter frost end sild? Jeg har kun prøvet sild selv, og læst mig til at makrel skulle være dårligere, så det er lidt interessant...
|
|
Morten B
Aktiv bruger
Brugernavn: Høtyven
Tilmeldt:: 11 Okt 2009
Status: Offline
Beskeder: 80
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 11 Jan 2015 kl. 19:02 |
De skal bare i saltlage når du fanger dem og så skal de stå til næste dag og nedfryses det har jeg gjort og det virker .Og så lugter de heller ikke når de ligger i solen en hel fiskedag og de er faste i kødet
|
|
Jesper Georgi
Meget aktiv bruger
Brugernavn: Georgi
Tilmeldt:: 02 Feb 2011
Status: Offline
Beskeder: 266
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 11 Jan 2015 kl. 19:05 |
Hej Morten,
Ok - men de skulle jo helst lugte når de kommer ned for at tiltrække hvad jeg nu skal fange
|
|
Brian Bechmann
Meget aktiv bruger
Brugernavn: fætter ål
Tilmeldt:: 02 Jul 2004
Status: Offline
Beskeder: 471
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 11 Jan 2015 kl. 19:06 |
hej med dig, jeg har sejlet en lystfisker kutter fra hanstholm i 6 år den bedste agn og samtidig den der hænger bedst fast på krogen er at du tager en hel hornfiske filet dvs hele hornfiskens længde herefter lægger du den dobbelt og monterer krogen i den annde du har bukket fileten i så sidder den super godt fast og du har to fine flapper der hænger dernede. jeg selv har fanget langer op til 18,9 kg på den måde og et utal af mindre
|
|
Jesper Georgi
Meget aktiv bruger
Brugernavn: Georgi
Tilmeldt:: 02 Feb 2011
Status: Offline
Beskeder: 266
|
Indlæg Funktioner
Citér Svar
Sendt: 11 Jan 2015 kl. 19:20 |
Det bliver da en solid agn Men virker utvivlsomt, jeg har også nogle stykker af sommerens hornfisk i fryseren...
|
|