Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Marlin - dansk spinnestang.

 Besvar Besvar
Forfatter
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1737
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Marlin - dansk spinnestang.
    Sendt: 03 Apr 2010 kl. 20:14
Jeg er på jagt efter nogle oplysninger om de hedengangne Marlin glasrør spinnestænger.

Jeg ejede, og fiskede i en lang årerække med disse forrygende spinnestænger. Desværre lod jeg mig friste af en samler, som bød ind på hele min serie af Marlin stænger, der var kommet småbørn til, og et stort beløb dengang, gav resulatet, der blev solgt ud!

Jeg er interesseret i om nogen, måske ligger inde med en skriftlig oversigt over Marlins spinne stænger, deres vægt fordeling - længder, og så kunne jeg godt tænke mig at få opfrisket hukommelsen omkring prisen på de stænger.

Jeg havde reelt hele serien, men brugte i lange perioder kun en 9' , der lastede 12g. - 25g., men til multihjulene, der blev flere af stængerne brugt, især i de kraftige udgaver.

Jeg har fået den ide', at jeg vil prøve lidt nostalgi, og fiske med Marlin og Michells gamle hjul på kysten, hjulet er fremskaffet, og Marlin stangen er ønsket, vis det i dag overhovedet er en mulighed, at skaffe en.

Er der nogen der kan hjælpe med info omkring Marlin stængerne, evt. også den rigtige historie bag firmaet, så er jeg lydhør.

På forhånd tak.
Mvh
P.K.
Til top
Hans Graversgaard Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
graversgaard Avatar

Tilmeldt:: 12 Jun 2007
Status: Offline
Beskeder: 443
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér graversgaard Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03 Apr 2010 kl. 20:53
hej Per

jeg har kun en 7 fods lightspinning stang, den er nok lidt klejn til dit formål.
men jeg kan fortælle lidt om hvordan jeg blev ejer af stangen. det er baseret på hukommelsen (så årstal og sådan er ikke særligt nøjagtige).

jeg havde sparet mine konfirmationspenge op - og nærlæst ABU s nap og nyt så jeg kunne det både forfra og bagfra. Så jeg vidste præcist hvad jeg skulle have, nemlig en abu spinnestang.
så glad dorg jeg ind til ´´templet´´ for al grejhandel i Københavnsområdet: Jagt og fiskerimagasinet, i de gamle lokaler før der gik bank i det. her havde jeg cyklet ind til mange gange for at købe en mepps spinner, de lå dengang i nogen store ´´sætteri´´ agtige ruminddelte skuffer i løs vægt.
det må have været omkring 1974 (?!). her ekspederede en meget venlig voksen /men ung) mand, svend erik vardrup. det var til ham jeg, stort set med aftalte penge i hånden, fremførte mit ønske om en ABU stang, men så sagde han at jeg skulle tage sådan en marlinstang, de var meget bedre at fiske med. så jeg købte en marlinstang, den var iøvrigt noget billigere, så der blev råd til både wobblere og flere mepps spinnere. Stangen var jeg meget glad for og jeg glemte aldrig at man kunne få gode og billige råd i den butik, det bevirker faktisk at jeg den dag i dag gerne køber lidt grej i butikken, selvom det er lidt besværligt, jeg bor nemlig i Vendsyssel.
Senere blev det mere Fyns dygtige butiksfolk, Staahl og Kyrping, der på udsøgt hyggelig måde kunne give virkelige kvalificerede råd til en ung og tumbet lystfisker (de handler jeg også stadig lidt).

der er ikke et øje tørt, se det var en historie fra gaaaaamle dage, Marlinstangen har jeg stadig væk.
mvh hcg
Til top
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1737
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03 Apr 2010 kl. 21:45
Hej Hans.

Ja, hvor tiden går, jeg har da stadig den fornøjelse selv i dag, at handle med alle 3 specialister, Svend Erik - Jens og Erik, og jeg var på vognen med Hr. Kyrping midt i 60erne, så det er åbentbart lige ved, at det er blevet livslange bekendtskaber;-)

Jeg vil slet ikke tænke på. hvor mange penge, der er lagt hos de herrer, i tidens løb, men det har givet oplevelser, også for mine børn og børnebørn, så pengene er givet rigtig godt ud.
Mvh
P.K.
Til top
mikkel hemmeshøj Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
mikkell Avatar

Tilmeldt:: 15 Okt 2003
Status: Offline
Beskeder: 1047
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér mikkell Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03 Apr 2010 kl. 22:27
jeg arvede for mange år siden en stribe stænger, bla. et par marlin stænger fra min bedstefar... jeg aner ikke hvor de befinder sig, eller om de stadig eksistere... men jeg sætter en eftersøgning i gang.
hvis der viser sig noget du kan bruge finder vi sikkert ud af noget :-)

mik
Til top
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1737
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03 Apr 2010 kl. 22:36
Hej Mikkel.

Det lyder spændende, og ja, selvfølgelig finder vi ud af noget, det plejer jo ikke at være noget problem, at lave aftaler med dig.;-)
Mvh
P.K.
Til top
Hans Aarre Pedersen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
Hans Pedersen Avatar

Tilmeldt:: 17 Feb 2006
Geografisk: Odense
Status: Offline
Beskeder: 68
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Hans Pedersen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 03 Apr 2010 kl. 23:58
Hej Per,

Jeg har muligvis en oversigt over disse stænget i forretningen. Jeg vil kigge efter tirsdag efter påske.

Hans Ækvator
Til top
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1737
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 00:56
Hej Hans.

Det vil jeg se frem til, det kunne være alle tiders med sådanne oplysninger.

Mvh
P.K.
Til top
Heinz Gerhard Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
tackler Avatar

Tilmeldt:: 10 Jul 2005
Status: Offline
Beskeder: 1502
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér tackler Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 08:23
Hej Per

Marlin i Aalborg var en af landets store stangfabrikker som havde adresse i Borgergade. Den blev startet af Ernst Tonnung i 1947 - i de år hvor valuta- og importrestriktionerne stadig begrænsede indførslen af så uvigtige ting som fiskegrej.

Allerede i 1942 var han med til at starte fiskestangsfabrikken Cimbric - en anden af Aalborg-stangfabrikkerne, og vi ved at han i den mellemliggende periode også var med til at starte stangproduktion op i Holland.

Marlins tidlige produktion ved vi ikke så meget om, men bl.a. lavede man stænger under navnet Parabola - sikkert i relation til stængernes aktion. I 1949/50 bliver Marlin hovedleverandør til Petersen-Bach i Aalborg - en af tidens meget store grejgrossister med stangserierne Silver og Rex. Også til SEKO - (Simon E. Knudsen) var man leverandør af deres Cyclone-modeller. I mindre grad leverede man også til Simonsen & Nielsen (SINI) og til Julius Guldmanns Eftf.

I de første mange år var produktionen udelukkende splitcane, men i midten af 1950'rne dukkede de første glasfiberstænger op, og af mange grunde blev det fremtiden for Marlin. I glasfiberens første tid brugte man blanks fra bl.a. tyske DAM og Sportex, men ret hurtigt fik Tonnung styr på selv at lave rørene.

I 1981 dør Tonnung, og konen og sønnen viderefører fabrikken og laver endog en række kulstænger, som dog ikke kan måle sig med prisen på importerede kulfiberstænger. Fabrikken lukker vist aldrig rigtigt ned, og firmaet eksisterede i hvetfald helt op til omkring 1990 - men der produceres vist ikke grej længere.

Marlin har fabrikeret enorme mænger stænger - i eget navn og til de nævnte grossister m.fl. Så der er ingen problemer med at hitte en Marlin stang - de har overlevet i stor stil - og især deres glasstænger er solide sager, som jeg bl.a. har hevet voldsomme bundhug ind med - hvor der ud over en ordentlig tot tang - fulgte 4-5 knytnæve store sten med. Sådanne forhindringer var ingen sag for en solid glasstang.

I 1998 udsender Dansk Grejsamler Klub et lille hæfte om de danske stangfabrikker - skrevet af Ole Menne og Ove Nielsen, Ålborg - sidstnævnte mangeårig ejer af Petersen-Bach. Hæftet kan vist købes hos klubbens arkivar Kurt Fisker Jensen i det østjyske - han kan kontaktes via klubbens hjemmeside - se linket HER

Med venlig hilsen
Heinz


Til top
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1737
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 09:00
Hej Heinz.
Tak for dine altid saglige svar(y)

Jeg kan erindrer at Marlins glasrør havde forskellige farve, og mener at den mørke hørte til Parabola serien, som igen var den foretrukne, da de havde en anden aktion, og i min omgangskreds, var Parabola meget belibt.
Jeg er nu ikke sikker på, at stængerne kastede så meget forskelligt, men nogle af typerne, blev monteret med messing hjulholdere (forkromet), men generelt havde Marlin problemer med holdbarhed, både med hjulholderne (som gik løs) og ikke mindst deres stangøjer.
Jeg mener, at det daværende Sports Centrum i Odense, fik lavet deres stænger med et specielt setup i fittings, men samtidig, var holdningen, trods disse skavanker, at Marlins klinger, var suveræne til endog meget lange kast, både med fastspole og multi, og af den grund slap fabrikken afsted med det forholdsvis store salg af stænger.
Mvh
P.K.
Til top
jens wennecke Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
wennecke

Tilmeldt:: 20 Nov 2005
Geografisk: københavn og møn/falster
Status: Offline
Beskeder: 173
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér wennecke Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 14:13
Hej Per

Jeg har Parabola 9´modellen (7-25g) købt i 1976 for 250,-. Den er udrustet med streamlineøjer ligesom de gamle ABU -stænger fra 60.erne og 70. erne.
Hjulholderen er en sort forskydelig ting, der er meget kold at holde om i kuldegrader.
Stangen blev i sin tid brugt med et Mitchell 410 eller et ambassadeur 5000.
Ang. farven mener jeg at huske, at de var ret så gule når man købte dem, men at lakken ret hurtigt mørknede og blev orange over i det brunlige. Stangen kastede fint dengang selv med små blink. Den fungerede også fint med multihjul og kunne godt belastes op til ca. 35 g uden at gå i knæ.Den har dog ikke været i brug siden 1989 så måske er mindet bedre.
:-)
Til top
steen f. nielsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
kano3

Tilmeldt:: 12 Sep 2007
Geografisk: nykøbing sj.
Status: Offline
Beskeder: 1040
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér kano3 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 14:25
hej, mener at have læst et sted, at det´´lim´´ der blev brugt på nogle glas stænger gør at de bliver lidt mørkere med tiden!! det skulle ikke undre mig, at jeg læste det på Ulnits, hjemmeside. der står sgu så meget! mvh steen.
Til top
steen f. nielsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
kano3

Tilmeldt:: 12 Sep 2007
Geografisk: nykøbing sj.
Status: Offline
Beskeder: 1040
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér kano3 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 14:39
hej ´´lim´´ er = bindemiddel. i glasvævet! steen.
Til top
Nlsn-Laust Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Nlsn

Tilmeldt:: 22 Jan 2004
Geografisk: Midtjylland
Status: Offline
Beskeder: 151
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Nlsn Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 14:53
Ikke et øje tørt ...

Tro mig: Jeg har set meget. Dagkort.dk har den erklærede målsætning at bruge det meste af overskuddet (indtil nu underskuddet) til at støtte juniorarbejde i Danmark i de regie, hvor det nu finder sted. Derfor har vi selvfølgelig kigget på, hvor lystfiskere får mest for pengene - når vi nu skal ligesom vælge et bedst afbalanceret mærke mht pris, kvalitet og service - og ikke mindst viden om og engagement i sporten.
Vi fandt så én, der deler vores opfattelse, og for hvem det gælder den enkelte kunde først, og ikke højresiden nederst i et regneark. De lever endnu omend som en næsten etnisk minoritet. Han sagde ovenikøbet, at han ville støtte vores initiativ med kroner og øre.
Svend Erik Vardrup lever skam endnu med tight-lines også i holdning.
Han rådgiver Dagkort.dk mht juniorsponsering. Han ved bestemt ikke mindre en i nidthalvfjerdserne - og engamentet er ikke mindsket. Find hans tone og produkter her, hvor du får mest for pengene:
- se linket HER/
Jeg sender gerne en liste med anbefalinger fra vores støtte til juniorledere, som har nydt godt af Svend Erik Vardrups råd.

Laust, Dagkort.dk
Til top
lars rasmussen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
ler Avatar

Tilmeldt:: 01 Maj 2006
Status: Offline
Beskeder: 303
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér ler Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 14:56
Jeg mener at vide at der er tale om resin hærdet bindemiddel, hvilket skulle være det bedste på den tid. Så det er altså kun et kvalitete tegn:-)
Til top
Heinz Gerhard Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
tackler Avatar

Tilmeldt:: 10 Jul 2005
Status: Offline
Beskeder: 1502
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér tackler Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 17:39
Nlsn-Laust skrev: Ikke et øje tørt ...

Tro mig: Jeg har set meget. Dagkort.dk har den erklærede målsætning at bruge det meste af overskuddet (indtil nu underskuddet) til at støtte juniorarbejde i Danmark i de regie, hvor det nu finder sted. Derfor har vi selvfølgelig kigget på, hvor lystfiskere får mest for pengene - når vi nu skal ligesom vælge et bedst afbalanceret mærke mht pris, kvalitet og service - og ikke mindst viden om og engagement i sporten.
Vi fandt så én, der deler vores opfattelse, og for hvem det gælder den enkelte kunde først, og ikke højresiden nederst i et regneark. De lever endnu omend som en næsten etnisk minoritet. Han sagde ovenikøbet, at han ville støtte vores initiativ med kroner og øre.
Svend Erik Vardrup lever skam endnu med tight-lines også i holdning.
Han rådgiver Dagkort.dk mht juniorsponsering. Han ved bestemt ikke mindre en i nidthalvfjerdserne - og engamentet er ikke mindsket. Find hans tone og produkter her, hvor du får mest for pengene:
- se linket HER/
Jeg sender gerne en liste med anbefalinger fra vores støtte til juniorledere, som har nydt godt af Svend Erik Vardrups råd.

Laust, Dagkort.dk...


Du har vist skrevet i en forkert tråd - hvad har dette dog med emnet at gøre ?
:-(
Til top
Palle Johnsen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
PJ Avatar

Tilmeldt:: 11 Jun 2007
Status: Offline
Beskeder: 82
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PJ Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 19:48
Hej PK
Jeg har et par marlin du kan afhente, de skal renoveres
hvis du er int. bor i Middelfart.
mvh
PJ
Til top
steen f. nielsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
kano3

Tilmeldt:: 12 Sep 2007
Geografisk: nykøbing sj.
Status: Offline
Beskeder: 1040
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér kano3 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 19:48
aften. har lige været inde, og kikke, i Svend erik vardrup,s glimrende bog.stangbygning´´ der står at Marlin, samt hardys glas stænger blev lavet med Phenol, som bindemiddel, og at det har den extra side , at klingerne, bliver mørkere med tiden!! steen.
Til top
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1737
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 20:08
Hej Palle.

Jeg er meget glad for din og andres meldinger, og jeg vil lige lade tråden løbe en uges tid mere, og så vender jeg tilbage via personlige mails, og så aftaler vi nærmere herfra.

Der en fornøjelse igen, at få hjælp her på 123nu., gid det til daglig var lige seriøst, så ville det ligne det gamle 123nu.

Mvh
P.K.
Til top
klaus lundsgaard Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
claudius

Tilmeldt:: 01 Maj 2005
Geografisk: halkær å, sønderup å, limfjorden, norge og trolling
Status: Offline
Beskeder: 37
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér claudius Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 21:01
Hej Per
ja, så var jeg lige en tur på ´´memery Lane´´ blandt alle mine gamle stænger. Min hukommelse strækker sig ikke til ret meget, men mine stænger husker jeg trods alt til fuldkommenhed.
Den var der endnu, en af mine første glasstænger, den fra Marlin i Borgergade! Ind i gården, op på første i baghuset. Det var omkring 1980.
Det er en 9´ Parabola Special-Cast med med P.T. Aktion. Kastevægt 7-25 gram.
Det er nu en dejlig fornemmelse at stå med en gammel glasstang igen. Der er noget specielt over aktionen i sådan en gammel røver, noget ´´beroligende´´ velkendt eller - -?
Det er svært at beskrive, men som et tidligere indlæg fortæller, i hvert tilfælde noget nostalgisk et eller andet!
Det er lige før jeg kunne finde på at sætte mit gamle sæt sammen igen. Det er et DAM af de gamle med rynkelak jeg købte dengang, ( de holder mindst eet lystfiskerliv !) men på den anden side har jeg jo rigeligt andre at tage af.
Altså, hvis du er interessseret giver du et signal.
Stangen er selvfølgelig med brugsspor, men helt uden fejl og mangler, klar til nostalgi-trip.
klaus 9866 6680
Til top
Nlsn-Laust Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Nlsn

Tilmeldt:: 22 Jan 2004
Geografisk: Midtjylland
Status: Offline
Beskeder: 151
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Nlsn Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 21:42
Det har Svend Erik Vardrup med emnet at gøre. Han er nævnt i de to første besvarelser af 1. del af tråden og senere. Glem det bare. Der var trods alt også et relevant link, men dit opstød er taget Ad Notam.

Mvh nlsn-laust
Til top
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1737
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 04 Apr 2010 kl. 22:07
Hej Claus.

Selvfølgelig er jeg interesseret, og som tidligere skrevet, så vender jeg tilbage til alle, som har budt ind.

Mvh
P.K.
Til top
Heinz Gerhard Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
tackler Avatar

Tilmeldt:: 10 Jul 2005
Status: Offline
Beskeder: 1502
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér tackler Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 05 Apr 2010 kl. 09:35
Nlsn-Laust skrev: Det har Svend Erik Vardrup med emnet at gøre. Han er nævnt i de to første besvarelser af 1. del af tråden og senere. Glem det bare. Der var trods alt også et relevant link, men dit opstød er taget Ad Notam.

Mvh nlsn-laust...


Laust - jamen tag du det roligt ad notam, som du skriver !

Du har tydeligt et fint indtryk/forhold til bemeldte herre - hvor en lang række mennsker på dette fora har det lidt anstrengt - efter hans 'hærgen' herinde for nogle måneder siden !

Så måske derfor udløste hans navn en lidt forhastet bemærkning, som jeg beklager !

mvh
Heinz
Til top
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1737
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 06 Apr 2010 kl. 21:19
Til de medfiskere der har medvirket i tråden omkring Marlin stænger, vil jeg gerne sige tak for positive input.

Skulle der være nogen, som har Marlin stænger - de vil bytte / sælge / afhænde så vil jeg meget gerne kontaktes pr. mail.

Mvh
P.K.
Til top
mikkel hemmeshøj Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
mikkell Avatar

Tilmeldt:: 15 Okt 2003
Status: Offline
Beskeder: 1047
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér mikkell Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Apr 2010 kl. 19:37
mikkel hemmeshøj skrev: jeg arvede for mange år siden en stribe stænger, bla. et par marlin stænger fra min bedstefar... jeg aner ikke hvor de befinder sig, eller om de stadig eksistere... men jeg sætter en eftersøgning i gang.
hvis der viser sig noget du kan bruge finder vi sikkert ud af noget :-)

mik


hmm

det har vist sig at de 3 marlin stænger jeg omtalte er røget på lossepladsen i fordindelse med mine forældres forberedelse til at flytte :-(
Der var 2 stk 9' og en 8' :-( :-(

beklager

mik
Til top
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1737
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 09 Apr 2010 kl. 20:58
Hej Mikkel.

Det er jo hvad der kan ske i kampens hede!
Mvh
P.K.
Til top
Palle Johnsen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
PJ Avatar

Tilmeldt:: 11 Jun 2007
Status: Offline
Beskeder: 82
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PJ Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 10 Apr 2010 kl. 11:02
Hej Per
Kan ikke komme i forbindelse med dig på
din E-mail adr.
Du kan bare komme og hente stængerne
men oplys mig lige hvornår.
Der er ingen betingelser.
mvh
PJ
Til top
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1737
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 10 Apr 2010 kl. 12:35
Hej Palle.

Det undre mig ikke, for jeg kan åbentbart ikke benytte mailcenteret.

Jeg har Lars Aagård igang med at få problemet klaret.

Kunne du ikke rette henvendelse til mig på

pkarlsen2003@hotmail.com

Til andre, som evt. har forsøgt at kontakte undertegnede via mailcenteret, prøv på min hotmail, det skulle gerne virke.

Mvh
P.K.
Til top
Kristoffer Holst Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
Kristoffer H Avatar

Tilmeldt:: 11 Mar 2009
Status: Offline
Beskeder: 53
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Kristoffer H Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 15 Apr 2010 kl. 18:54
Faldt lige over denne:

- se linket HER/

:-)Kristoffer
Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down

Sport Dres