Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

TYVFISKERE

 Besvar Besvar
Forfatter
Flemming Holm Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
sydfisker

Tilmeldt:: 25 Feb 2010
Geografisk: Samler og lystfisker
Status: Offline
Beskeder: 56
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér sydfisker Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: TYVFISKERE
    Sendt: 20 Dec 2012 kl. 17:22
Fik i går en melding om at der i Starup bæk (Haderslev fjord) kl. 23.30 aftenen inden blev opfisket havørreder af flere voksne personer der havde en pose fuld af friske fisk med sig.Vedkommende som observerede det ,fik dem dog til at smide fiskene tilbage i bækken.Sagen er meldt til fiskerikontrollen.Jeg har nærmest min daglige gang ved bækken og der er utrolig mange fisk på gydevandring lige nu og da der går en offentlig sti langs med bækken kommer der mange tilskuere for at se fiskenes leg.Dette tyvfiskeri skal tages alvorligt over hele landet-så derfor hold øje med jeres små vandløb netop nu.
mvh
Flemming Holm
Til top
Kim Krikau Jensen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Kim Krikau Jensen

Tilmeldt:: 26 Feb 2011
Geografisk: Jylland
Status: Offline
Beskeder: 809
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Kim Krikau Jensen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 20 Dec 2012 kl. 17:51
Godt at det blev opdaget. Håber fiskene var i live da de kom tilbage til bækken, selom det nok ikke er realistisk
En (måske) god måde at komme alt det her til livs var at have et team der simpelthen døgndrift havde en form for "overvågning" af deres lokale åer (vagtskifte). På den måde bliver det langt sværere for tyvfiskere at få deres dagsorden gennemført.

Det er sørgeligt, for det går ud over alle lystfiskere der elsker at fange havørreder og andre fisk der kan gå tabt. Men det er jo ikke kun synd for os, men også hvis det ender der at vores national fisk ryger på udrydnings truede listen. Der hører havørreden ikke hjemme, men når idioter gang på gang spærrer åer af for at nærmest udrydde en hel sæsson, så skal der altså hårdere midler i brug. Men kære lille rudolf kan jo ikke gøre for det, så vi må hellere give ham en chance mere og 15 gange senere, så får han en symbolsk bøde på en løftet pegefinger. Lille rudolf kan jo ikke gøre for det, så vi forærer ham et nyt garn, så han kan få lov at fiske igen. Ja, danmark er et yndigt land.
Hilsen Kim.
Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down

Sport Dres