Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

I dag skete det…….

 Besvar Besvar Side  <12
Forfatter
Jørgen Sørensen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Jørgen S Avatar

Tilmeldt:: 04 Maj 2006
Geografisk: Cph
Status: Offline
Beskeder: 1242
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Jørgen S Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: I dag skete det…….
    Sendt: 21 Sep 2013 kl. 16:54
Lars...
Tror du at dine omtalte ca. 250.000  lystfiskere på nogen måder kan stå samme?
Se bare DSF og den uro der er omring dette såkaldte jyske forbund?
Tror du overhove at lystfiskeri bliver tager seriøst af politikere.  De fleste ikke lystfiskere opfatter os som binde gale, når vi tager hjemmefra tidlig søndag morgen, stå i et par klamme vaders hele dagen, for at sige vi har haft en pragtfuld dag uden et eneste bid.
 
Jeg vil give dig ret i af mindstemålet på fisk skal sætte op... meget op. Lige som maskestørrelserne på garn og ruser skal have en sådan størrelse at undermålfisk ikke bliver fanget i dem.

/J
 
Til top
Carsten Hansen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
limfjord Avatar

Tilmeldt:: 26 Jan 2006
Status: Offline
Beskeder: 633
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér limfjord Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 21 Sep 2013 kl. 18:11
Mennesket bevæger sig længere og længere væk fra naturen, her kan jeg ikke lade være  at tænke på de stakkels fisk der skamferes af skarven, sælen, eller andre større rovfisk. Mon ikke den lille fisk fortrækker at sidde for enden af en krog, og efterfølgende blive genudsat til livet, og dens yngel ligeså. Hvis, det skal forbydes bør erhvervsfiskeriet det osse, her lider de kvælingsdøden over flere timer, men  hvad så med ernæringsrådet anbefalinger, med fisk på bordet. Det er jo til grin. Clap
Til top
Lars Jeppesen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
LarsJep Avatar

Tilmeldt:: 16 Jun 2013
Status: Offline
Beskeder: 198
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér LarsJep Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 21 Sep 2013 kl. 21:38
Citat: Jørgen S

Lars...Tror du at dine omtalte ca. 250.000  lystfiskere på nogen måder kan stå samme?
Se bare DSF og den uro der er omring dette såkaldte jyske forbund?


DSF er en total ligegyldig forening, som ved tidligere lejligheder har fremført negative synspunkter omkring P&T og bulefiskeri efter stortorsk, og jeg vil gætte på, at DSF vil være parat til at acceptere forskellige love, som indskrænker mulighederne for at udøve netop disse to typer lystfiskeri, hvis DSF på den måde kan undgå nye love og regler, der kan genere de jyske å-fiskere.

Men de 250.000 lystfiskere behøver jo ikke at være medlemmer af DSF for at markere deres utilfredshed med love og regler, som indskrænker deres muligheder for at dyrke lystfiskeriet.

Mon ikke de fleste vil kunne huske, hvilket partier der står bag nogle love, og ved det efterfølgende valg kan man så markere, at man ikke er tilfreds med den førte politik. Man skal bare ikke skifte til DF, for de er det parti, der har de mest rabiate holdninger på dyreværns området.

/Lars
Til top
 Besvar Besvar Side  <12

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down

Sport Dres