Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Legetøj og cykel tilbehør!

 Besvar Besvar
Forfatter
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1567
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Legetøj og cykel tilbehør!
    Sendt: 24 Jul 2017 kl. 19:04

 Legetøj og cykel tilbehør!

Jeg har i mange år brugt mange alternative materialer til mine fluer, især rørfluer, og nogle ting kommer fra helt andre tilbehørs grene, som cykel tilbehør, og legetøj til børn.

På forum var der et godt link til vandballoner, som ud over, at ungerne kunne more sig, også gav mulighed for at få nogle billige rørflue rør.

På søgningen her ses nogle typer vandballonner, som er ganske billige, og som tilmed er i mange farver.

Rørene er dog lidt anderledes end normale rørflue rør, idet de er små 0,2 mm. tykkere, end standard rør, og som kræver, at tilbehør i metal rør og kugler, lige skal bores lidt op, men rørene er fine, at brænde krave på.

https://www.google.dk/search?q=VANDBALLON+111+STK.&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi2sYCxqKLVAhUrEJoKHT0EDFgQ_AUICigB&biw=1229&bih=603

Noget at tilbehøret, til moderne cykler, er reflekser, som kan monteres på cyklernes eger, er meget fine, at montere på rørflue røret også, og giver en god effekt, især til fluer, til natfiskeri.

Nu er der i dag mange refleks varianter, men den her type, bruger jeg som en slags Muddler hoved, mest fordi hovedet er kraftig fluoriserende, med et tyndt refleks bånd på midten.

https://hikenrun.com/home/339-salzmann-3m-spoke-reflektif-reflector-bicycle-clips-bean-36-pack.html

Røret er limet i refleksen, og så er typen af flue lavet i DFRS, hvor hovedet sidder løst på et mindre rør, og er låst med en perle. Vingen er ganske simpel, en strip i sort med glimmer over, og et twistet soft hackel i ræve hår. Kroppen er et løst flash rør, med krympeflex over, og låst med et silikone styr, en ganske simpel måde, at lave effektive natfluer på.


 

Ideerne med alternative materialer er hermed givet videre, der kan virkelig laves kreative flue typer, vis man er lidt obs. på de små tilbehørsting.

 

Mvh

P.K.

Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down

Altid sikker på et godt TILBUD!


Fluer.dk


Fiskerejser.dk


Fiskegrej


GEOFF ANDERSON