Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

TILBEHØR

 Besvar Besvar
Forfatter
Per Karlsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
PK Avatar

Tilmeldt:: 18 Mar 2004
Status: Offline
Beskeder: 1567
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér PK Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: TILBEHØR
    Sendt: 18 Nov 2018 kl. 20:56

Jeg er beriget med en meget fin hobbybutik her i byen:

https://www.hobbyshoppen.dk/

Det betyder, at jeg til min fluebinding, har fået ny inspiration, idet butikken, har rigtig mange varer, der kan bruges til min fluebinding.

Hobby forretninger, der har løsdele til smykke fremstilling, har tit og ofte, også løsdele til brug, til vores rørfluer.

Jeg har siden 1958 rodet / leget meget med tilhør til mine fluer, og har været heldig, at meget af tiden, har husets frues butik, været mit skattekammer, og heldigvis, er der nye tiltag, også på smykke / hobby siden, så der er nok at tage af.

Jeg har i de senere år lavet en del rørfluer, a la Uldsokkerne, og har efterhånden fået sat lidt skik på, hvad jeg vil have i de mønstre. Grund mønsteret er jo genialt, og består reelt af hale – lidt krop, og 3 korte hackler, lavet i et utal af opsætninger, og de fanger fisk, og var egentlig beregnet til fiskeriet i Mørrum. Da de kan laves på alt, både krog / tråd og rør, er der rigtig mange muligheder, for peppe fluens originale mønster op, dels, med vægt – glimmer – størrelser og så flere tiltag, hvor eksempel vis pailletter, giver fluen et ekstra glimt.

Billedet viser en Uldsok med halve Hama perler – buet pailletter og front af metal  ringe, et forsøgs mønstre, i rørfluer på ca. 20 mm. længde!

Mange nye Uldsokker er lavet med vægte, placeret forskellige steder på kroppen, og jeg har implementeret pailletter i mønstrene, sammen med Hama perlen, det giver et uendelig spillerum, til at lave alverdens forskellige setup. Om fluerne fanger mere, ja jeg ved snart ikke, men jeg tror fuld og fast stadig på, at et fiskevand, som er stærk trafikeret, vil have fordel af nye mønstre, da fiskene sikkert vil reagere på ikke vante mønstre, men det er så kun min teori, som kun kan bekræftes, ved praktisk fiskeri!

I hobbyshoppen, er der mulighed for at købe tilbehør, til især rørfluer, og jeg har satset på Hama perler, der er meget billige i alle farver / størrelser – buet pailletter, i alverdens farver, små metal halvkugler, til belastet front, og ikke mindst en masse forskellige plast skiver, der bruges, som MV diske, alt til helt andre priser, end i lystfisker butikkerne + meget større mængder i poserne!

 

Prøv at søge på nedenstående, eller tag et kig på hjemmesiden.

Metal ringe.

Hama perler.

Fiskenet tuber ø 4 mm.

Pailletter.

 

Jeg vil gøre opmærksom på, at sortimentet, i denne aktuelle hobby butik, sandsynligvis findes i mange andre forretninger.

 

Blot til orientering.

 

Mvh

Per KarlsenTil top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down

Altid sikker på et godt TILBUD!


Fluer.dk


Fiskerejser.dk


Fiskegrej


GEOFF ANDERSON