Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Emne lukketHvad sker der dog i DSF ????

 Besvar Besvar Side  <1 282930
Forfatter
Peter Skovgaard Andersen Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
Junioren Avatar

Tilmeldt:: 10 Maj 2004
Geografisk: Trelde Næs
Status: Offline
Beskeder: 0
Direkte Link til dette Indlæg Emne: Hvad sker der dog i DSF ????
    Sendt: 02 Feb 2012 kl. 01:16



Redigeret af Junioren - 02 Feb 2012 kl. 01:17
Til top
Michael Thomassen Se Drop Down
Aktiv bruger
Aktiv bruger
Brugernavn:
Milo Avatar

Tilmeldt:: 03 Dec 2011
Status: Offline
Beskeder: 98
Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Feb 2012 kl. 07:40

Jeg har faktisk siddet og skrevet et svar til dig tidligere i dag, men jeg kan heller ikke finde det, jeg fatter ikke hvor det er blevet af, men jeg kan godt huske hvad jeg skrev, så jeg prøver en gang til.

Dohh - hovedparten af dine indlæg giver ellers udtryk for, at du netop ikke husker ret godt.


Ok - så lad os antage, at jeg bor i Slagelse, og min store hobby er å fiskeri, og specielt efter laks. Så jeg køre gerne til Jylland lige så ofte min fritid tillader det,

hvor skal "mine" fisketegnsmidler så bruges?

Principielt så bør dine indbetalinger til fisketegnet naturligvis gå til den landsdel hvor du bor, og om muligt til dit lokale område. Du har med garanti fisket i dit lokalområde før end du blev 18 og kunne erhverve et kørekort og købe en bil, så du kunne køre til Jylland og fiske, og når du på et tidspunkt får nogle børn, så vil de jo også fiske i det lokalområde hvor du/I bor.


Og når du tager til Jylland og fisker, så køber du jo nogle dagkort, eller er medlem af en forening derovre, og på den måde er du jo med til at betale for dit fiskeri.

 
Nej jeg boede i nordjylland inden jeg blev 18 år, og har aldrig fisket på kysten. Hvad har børn med mine fisketegns indbetalinger at gøre? Det er noget volapyk du skriver, og det giver ingen mening.
 
Dvs. hvis man udelukkende er kystfisker, så skal man ikke betale fisketegn i din verden?

Du ved jo i virkeligheden ikke en døjt om det du gerne vil diskutere. Det ekstra

"dyre" laksetegn (100 kr.om året) er allerede virkelighed I Skjern Å.

Mit forslag gik på, at der i det statslige fisketegn skulle være en mulighed for at vælge laksefiseri i de jyske åer, og at den ekstrapris man så skulle betale, den skulle udelukkende gå til det projekt.

 
Jamen, hvadså når jeg ikke fisker på kysten, så vil jeg satme ikke være med til
at betale til kystudsætninger på bla. sjælland, eller for andre slags udsætninger overhovedet! 

udover de 18 års skævvridning af fisketegnsmidlerne, som du nu har råbt op om i ugevis, kan du så ikke dokumentere, hvordan disse lakse projekter har været dyre for dig/sjællændere. Med din indsigt, og viden kan det ikke tage lang tid at fremskaffe beviset, for det er helt sikkert derude i zyberspace.

Du kan bare selv tjekke op på tallene, men hvis du ikke gider dette, så kan jeg oplyse dig, at prisen for lakseprojekterne har ligget mellem 6 og 8 mill kroner om året, og i alle de år hvor fisketegnet har kostet 140 kroner om året, der har de sjællandske lystfiskere indbetalt ca. 7 mill kroner om året, og af dem har vi typisk fået fiskepleje og udsætninger for lige knapt 2 mill. kroner.


Det vil sige, at de sjællandske lystfiskere hvert år har medfinansieret de store lakseprojekter med ca. 5 mill kroner, så du kan roligt ta' over og fiske i de jyske åer, for du, jeg og alle andre sjællændere har virkelig være med til at betale for festen.

Mig bekendt er det da dig der nu i ugevis har haft våde øjne over lakse projektet i DANMARK, og så burde du vel ret beset dokumentere din påstand. Det er vel ikke kun fisketegnsmidlerne du mener, når du igen og igen skriver "det meget dyre lakse cirkus i jylland.

Mener du så at sjællændere skal have lov til at fiske gratis i lakseåer i Dk.?
 
Hvad så med østjyder, nordjyder, sønderjyder og fynboer, skal de også fiske kunne fiske gratis?
 
Dvs. iflg. din logik er det kun vestjyderne der skal betale for at fiske i lakseåerne?
Det er sgu også rimeligt, når det nu fortrinsvist er dem der har brugt energien, og deres fritid på at få projektet op og køre. (NRE: ironi kan være anvendt)
 
 
Jeg venter i spænding igen!

Med venlig hilsen

Niels Riis Ebbesen

Til top
Ørde Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Ørde

Tilmeldt:: 25 Jul 2005
Geografisk: Vejle amt.
Status: Offline
Beskeder: 829
Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Feb 2012 kl. 08:18
Citat: Niels Riis Ebbesen

Citat: Ørde

for at snakke om noget andet end hans evindelige crap hele tiden .. hvordan får man lukket en tråd ?! .. er det noget lars kan, eller kan man stemme om det herinde eller ?! 

Nåh ja, det er nok den våde drøm ovre i Vejle, at man kan få lukket denne tråd, men den den har jo snart haft 70.000 visninger, og Lars Aagaard tjener forhåbenligt penge på alle de reklamer som vises, hver gang der en bruger som klikker ind på den, og da trådens emne er ganske relevant for alle lystfiskere, så har han vel næppe noget ønske om at lukke debatten.

Og det er da en kæmpe stor fjer i hatten på Lars Aagaard, at DSf's højhellige formand har følt, at han også burde deltage i debatten her på Lystfiskerforum, mig bekendt så kan man ikke møde Verner W. Hansen som debattør i det fora, som er på DSf's egen hjemmeside.

Med venlig hilsen
Niels Riis Ebbesen

Om du har en sygelige former for sexuelle løster, der får dig til at blive hysterisk over at debattere, skal for mig være usagt. Men det her gransker sig til det u-debaterbare .. dette er ved at være en farce, hvor hver især prøver at kommunikere med nogle personer, som ingen interesse har i at komme til en fælles løsning.. 

Der er jo en tvivl om at du på din korsvej, prøver at manipulere din vej til en sygelig form for tilfredsstillelse, hver eneste gang du finder nogen der "holder med dig" ... det er jo ikke muligt at trænge igennem med saglig argumentation eller fakta længere .. eller, det har det jo nok ikke være på noget tidspunkt!!
Til top
Ørde Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Ørde

Tilmeldt:: 25 Jul 2005
Geografisk: Vejle amt.
Status: Offline
Beskeder: 829
Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Feb 2012 kl. 08:30
Citat: Niels Riis Ebbesen

Citat: scott

Jamen det er det sidste nye. 

Det lader til at være hemmeligt, hvad det er som DSf kan, ud over at sørge for, at flest mulige af fiskeplejemidlerne bliver kanaliseret over til nogle store og dyre projekter i de jyske åer. Og så selvfølgelig at udgive et fiskepornoblad, når man klikker på linket, så står der - Denne side eller funktion kræver medlemsskab af Danmarks Sportsfiskerforbund...


Med venlig hilsen

Niels Riis Ebbesen


Jeg tror desværre ikke på denne påstand .. det er noget du har fundet på, fordi du har haft en dårlig dag .. vil du gerne bevise dette ?!
Til top
Kjeld Willerslev Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Kjeld Willerslev Avatar

Tilmeldt:: 20 Mar 2008
Geografisk: ½KBH-½KARUP
Status: Offline
Beskeder: 968
Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Feb 2012 kl. 09:23
I er godt nok morsomme at følge. Når I ikke kan få NRE til at spise jeres holdninger, så flyder I ud i snak om Hitler og seksuelle ydelser. Det er sgu da debat på et virkelig højt plan. I ryger i fælden konstant Wink
 
Det man kan konkludere af snakken om fiskeplejen i flere jyske projekter er vel, at der flere steder vedvarende postes penge i samme udsætninger, uden at de overtages af naturen.
 
Vi har en alternativ løsning, som vil give mere naturlige fisk, fisk som er som vildfisk, som binder sig til deres vandløb, som har topevne til at reproducere sig, men den må ikke anerkendes. Den hedder forresten RUGEKASSEMETODEN.
 
Kom så igang.
mvh
kjeld
Én fisk mere på land, er én fisk mindre i vand, men én fisk mindre på land, er ikke én fisk mere i vand....
Til top
Niels Riis Ebbesen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Niels Riis Ebbesen Avatar

Tilmeldt:: 26 Maj 2007
Status: Offline
Beskeder: 1219
Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Feb 2012 kl. 09:38
Citat: scott

Jamen selvfølgelig, når fisketegnsmidlerne har fuldført sin mission og vandløbene i Jylland har opnået den ønskede grad af selvproduktivitet, så kan man begynde at tilgodese lystfiskerne øst for Storebælt.
Jamen det er da virkelig flot. 

Jeg tror ikke vi skal ha' forhåbninger om, at den mission er fuldført inden for en overskuelig årrække,  der er på nuværende tidspunk udsat fisk i de jyske åer i mere end 75 år, og det har ikke skabt en selvreproducerende bestand, som er stor nok til at følge med det intensive lystfiskeri.

Læs i øvrigt tråden om de fælles regler for de vestvendte åer, i den er der flere gengangere fra denne tråd, og mange af dem mener, at der kan fanges mange flere laks end der allere bliver gjort, underforstået er, at man jo bare kan sætte nogle flere fisk ud.

Med venlig hilsen
Niels Riis Ebbesen
Til top
Ørde Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Ørde

Tilmeldt:: 25 Jul 2005
Geografisk: Vejle amt.
Status: Offline
Beskeder: 829
Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Feb 2012 kl. 09:43
igen .. hov hov, det er jeres Wolfpack der snakker om våde drømme .. så helt rolig, vi følger blot trop på de udskejelser der bliver skrevet om .. og "VI" ønsker ikke at nogen skal spise "NOGENS" holdninger, men man kan jo godt diskutere på et sagligt plan, med en åbensindet horisont, istedet for at afvise enhver form for fakta/bevis med "det er bestillingsarbejde" eller lign .. så kan man da ikke debattere med folk .. 
Til top
Niels Riis Ebbesen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Niels Riis Ebbesen Avatar

Tilmeldt:: 26 Maj 2007
Status: Offline
Beskeder: 1219
Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 02 Feb 2012 kl. 09:51
Citat: lasse hagebro

Hej Vagn
Vi er blevet tilbudt økonomisk støtte. Blandt andet fra FFFD der jo ikke er en comersiel organisation, men arbejder for fiskens bedste. Det er jo heldigvis ikke et spørgsmål om økonomi, men om moralsk opbakning, og den fik vi rigelig af, af FFFD 

Hvis jeg har forstået dit projekt med rugekassen korrekt, så er det en lavteknologisk metode, hvor selve rugekassen kan fremstilles af enhver der ikke har ti tommelfingere, og for et forholdsvis beskedent beløb, og derfor er det vel også sådan, at det først og fremmest er moralsk støtte og opbakning som du har brug for.

Der skal være så mange lystfiskere som kender dit projekt, og som kræver at det får en chance på lige fod med alle de andre fiskeplejeprojekter, at DSf og DTU Aqua ikke længere kan afvise det, og forhindre at I får lov til at lave Jeres forsøgsprojekter.

Med venlig hilsen
Niels Riis Ebbesen
Til top
 Besvar Besvar Side  <1 282930

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down