Print side | Luk vindue

Erfaringer med køb af grej i udlandet

Udskrevet fra: 123nu.dk
Kategori: Fluefiskeri
Forum navn: Generelt og øvrigt
Forum beskrivelse: Generelt og øvrigt vedr. grej og udstyr
Web-adresse: http://www.123nu.dk/lystfiskeri/forum/forum_posts.asp?TID=50954
Udskrevet den: 04 Jun 2020 kl. 10:55


Emne: Erfaringer med køb af grej i udlandet
Besked fra: JungleRob
Emne: Erfaringer med køb af grej i udlandet
Posteringsdato: 28 Dec 2016 kl. 22:49
Hej fiskefolkens

Jeg er faldet over hjemmesiden "http://www.locomotifbodyart.co.uk". På denne hjemmeside kan man købe utrolig billigt fiskeudstyr. Jeg er på udkig efter et par Simms waders, og her kan man købe et par Guide G3 Stockingfoot til, hvad der svarer til 1.000 kr (http://www.locomotifbodyart.co.uk/554517hg-mens-fly-fishing-apparel-simms-g3-guide-stockingfoots-wader-p-13003.html). Her begynder mine alarmklokker at ringe, efter som et tilsvarende par kostet i omegnen af 5000 - 5500 kr alle andre steder. Derfor vil jeg høre, om der er nogen herinde på forummet, der har handlet på denne hjemmeside, og hvad er jeres erfaringer?
Vil også gerne høre om generelle erfaringer med køb af fiskeudstyr på udenlandske hjemmesider. Argumenter for eller imod. Jeg er kun interesseret i at købe waders i udlandet, hvis der er en klækkelig økonomisk fordel forbundet med at købe dem dér.
Hvis I har konkret kendskab til udenlandske hjemmesider i EU, hvor de har tilbud på Simms waders, så tager jeg også imod tips med kyshånd.

Vh. LasseSvar:
Besked fra: Møllenberg
Posteringsdato: 28 Dec 2016 kl. 23:48
Uanset, så ville det være en god ide at betale med paypal, da de har en garanti indbygget for at få pengene tilbage, hvis ikke varen dukker op


Besked fra: FFFI
Posteringsdato: 29 Dec 2016 kl. 00:04
Uden at jeg ved det, jeg ville ikke handle der...der er bare for mange alarmklokker der ringer når jeg surfer siden.
Tror du vil modtage kopi varer fra Kina, hvis du overhovedet modtager noget.
(Ligner lidt en Svensk side, jeg engang "handlede" på)
Mvh.  JørgenBesked fra: JungleRob
Posteringsdato: 29 Dec 2016 kl. 00:18
Jeg tror, du har ret Jørgen. På forsiden står der, at man kan betale med PayPal. Når man så kommer til den endelige betaling, er det kun muligt at betale med kreditkort. Virker ikke videre seriøst.


Besked fra: Taonga
Posteringsdato: 29 Dec 2016 kl. 09:56
Hvis du ikke kan betale med Pay Pal, så hold nallerne væk fra siden. Det er mit råd.
Godt Nytår


-------------
Med venlig hilsen
Per Hansen
Fredensborg

Old Flyfishermen never die - they just wade away!


Besked fra: NanoQ
Posteringsdato: 29 Dec 2016 kl. 10:08
Hold nallerne væk under alle omstændigheder. Det er et helt standard kinascam.

Lidt info om domænet locomotifbodyart.co.uk:

Relevant dates:
        Registered on: 30-Nov-2016
        Expiry date:  30-Nov-2017
        Last updated:  30-Nov-2016

Det er registreret for under en måned siden, og der er ingen ændringer sket siden den dag. Dette er faktisk nok til at konkludere det er et scam.

(Det er helt urealistiske priser for den sag også)

Andre indikationer på det er scam:
- Der er ingen kontaktinformation (adresse, navne, telefonnummer eller andet). De kan kun kontaktes via en mailformular.
- Ingen virksomhedsoplysninger (Engelske virksomheder skal oplyse VAT nummer)


Besked fra: fiskejonas
Posteringsdato: 29 Dec 2016 kl. 10:28
Same as NanoQ

suppleret med det her link som fremtidig hjælp til selvhjælp: 

http://www.alanhawk.com/blog/scams.html - http://www.alanhawk.com/blog/scams.html

Helt generelt tillader jeg mig, at tilføje at jeg personligt synes det er fremragende blogs og grejanmeldelser 'Alan Hawk' laver. Der er kompetence og integritet på dagsordenen - og lidt humor hvis man er til den slags.

Rigtig godt nytår
Besked fra: finn_kjær
Posteringsdato: 29 Dec 2016 kl. 11:22
Der er hlet klart snyd - 

P.S. De kan købes i USA for ca 3300 - så vhis du lige kender nogen der skal der over så er det da en mulighed

http://www.cabelas.com/product/SIMMS-G-GUIDE-STOCKING-FT/1701961.uts?searchPath=%2Fbrowse.cmd%3FcategoryId%3D734095080%26CQ_search%3Dsimms%2Bwaders%26CQ_st%3Db -------------
Mvh Finn


Besked fra: JungleRob
Posteringsdato: 29 Dec 2016 kl. 16:34
Kender desværre ikke nogen, der skal til USA lige med det første, men kunne ellers være en oplagt mulighed.

Jeg er faldet over et par Simms Headwaters waders til 199 £ fra en troværdig hjemmeside. Synes umiddelbart det virker som et godt tilbud. Er der nogen, der har erfaringer med disse waders (gerne sammenlignet med G3-modellen)? Jeg har hverken brug for en masse lommer eller håndvarmer, idet jeg allerede har dette i min vadejakke. Har læst denne test: https://www.yellowstoneangler.com/gear-review/2013-wader-shootout-best-waders-simms-g4-simms-g3-patagonia-rio-gallegos-orvis-silver-sonic-dan-bailey-guide-ultra-redington-aquaz-cabelas-bootfoots
, hvor Headwaters-modellen får gode karakterer på de fleste parametre. Dog bekymrer det mig lidt, at de kun scorer 12 (ud af 20 mulige point) ift. åndbarhed. Har du erfaringer med disse waders, vil jeg derfor gerne høre, om det er noget, som har generet dig?

Tusind tak for jeres besvarelser. Clap


Besked fra: Jakob21
Posteringsdato: 26 Okt 2017 kl. 11:46
Jeg har faktisk rigtig god erfaring med at handle på udenlandske sider. Jeg er kun et par enkelte gange endt i indfortoldnings-fælden, men efterfølgende har jeg mange gange undgået det, ved bare at skrive til butikken. Butikkerne ved altid om der kommer told på, hvis de sender til DK, så send dem en mail :-)

Det er vidst told-frit, hvis du bestiller for under 80,- men jeg har mange gange bestilt for mere end det, uden at jeg skulle betale told

---
Jakob
http://www.Apuls.dk - Apuls


Besked fra: tackler
Posteringsdato: 26 Okt 2017 kl. 13:14
Som fortalt 117 gange:

- som udgangspunkt skal man regne med at de koster ca 40-45% oven i prisen på den vare du køber - før varen ligger hos dig.

Dernæst skal man være opmærksom på, at garanti sager kan blive både dyre og yderst besværlige - og der er naturligvis ingen hjælp at hente hos den danske importør.

Sidst, men ikke mindst - hvis muligt - støt de grejhandlere der stadig er i dette land.

mvh
Heinz


Besked fra: hsj999
Posteringsdato: 27 Okt 2017 kl. 08:53
Hej Lasse - jeg havde samme ærinde som dig, da jeg også synes at normalpriserne på Simms er voldsomme i Europa. Jeg rejser en del i USA og har tidligere købt der, men har bitterligt erfaret, at Flyfish Europe, som er repræsenterer Simms i Europa, ikke reparerer waders købt i USA - de skal retur til Simms i USA, og så er det pludselig ikke så sjovt længere med fragt, told etc. 

Jeg fandt en shop i UK, som har tilbud på Simms Waders. Jeg har der lige købt et par G4, som er modtaget som aftalt. De har både G3 og G4 på tilbud, men ikke længere i alle størrelser. Du kan finde butikken på https://tweedsidetackle.co.uk/shop/brands/simms/simms-g3-guide-stockingfoot-waders/ Et par G3 koster £399 eller ca Dkk 3300 med dagens kurs plus forsendelse.

mvh
Henrik


Besked fra: Carden
Posteringsdato: 27 Okt 2017 kl. 22:39
Hvis det lyder for godt til at være sandt, er det, det sikkert også....


Besked fra: sovereign
Posteringsdato: 28 Okt 2017 kl. 19:11
Citat: tackler

Som fortalt 117 gange:

- som udgangspunkt skal man regne med at de koster ca 40-45% oven i prisen på den vare du køber - før varen ligger hos dig.

Dernæst skal man være opmærksom på, at garanti sager kan blive både dyre og yderst besværlige - og der er naturligvis ingen hjælp at hente hos den danske importør.

Sidst, men ikke mindst - hvis muligt - støt de grejhandlere der stadig er i dette land.

mvh
Heinz

En lille kommentar !  At handle i Eu landet England ( united kingdom ) ( stadig medlem ) koster dig inget ( din forretning har Uk som slut ) så det er inget problem med told og moms. Det kan jo väre en fordel at handle hos store kendte handlere ( sikkerhed ) moderne grej f.x. Sportfish og John Norrris som nävnt er paypal en extra sikkerhed. Selv har jeg handlet meget udenfor Sverige ( jeg bor der ) og hidtil har det virket fint- dog köb fra USA se på porto-udgifter inden og told/moms kommer til ved lidt större köb ca. 5-800 kr. tolden gränser er lidt "flydende" Ca. 28% her i Sverige kan det koste. Det er jo trist for de lokale handlere at verden er blevet mindre og lettere at handle globalt med det ansvar synes jeg ikke jeg ikke jeg kan tage for den lokale grej-puscher - alle må följe med udviklingen, mine sur sammenarbejdede penge behöves til meget !


Besked fra: DKSBS
Posteringsdato: 06 Sep 2019 kl. 11:39
At handle i udlandet er jo altid en mulighed, men jeg vælger som regel at støtte op om vores danske forhandlere - de er som regel også til at handle med. Senest har jeg købt jagttøj hos Hunterspoint.dk. Skrev til dem, og fik en god rabat.

Måske det var noget?Print side | Luk vindue