Print side | Luk vindue

Fisketaske til kyst

Udskrevet fra: 123nu.dk
Kategori: Generelt
Forum navn: Lystfiskeri generelt
Forum beskrivelse: Generel lystfiskerdebat om løst og fast
Web-adresse: http://www.123nu.dk/lystfiskeri/forum/forum_posts.asp?TID=51250
Udskrevet den: 28 Mar 2024 kl. 22:56


Emne: Fisketaske til kyst
Besked fra: Morten Sørensen
Emne: Fisketaske til kyst
Posteringsdato: 02 Aug 2017 kl. 15:17
Hejsa

Jeg har en Scierra day pack, men synes ikke kvaliteten er helt som jeg havde håbet på, og er også lidt træt af "rulle" funktionen til at lukke den. 

Jeg har derfor set på nogle andre tasker, som desværre er noget dyrere. Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre om nogle af jer har erfaringer med de tasker som jeg overvejer.

Jeg har set på disse:
Simms dry creek z sling pack
http://www.jagtogfiskerimagasinet.dk/kat658-NYHEDER/side4717-Simms-Dry-Creek-Z-Sling-Pack.html - http://www.jagtogfiskerimagasinet.dk/kat658-NYHEDER/side4717-Simms-Dry-Creek-Z-Sling-Pack.html

Patagonia Stormfront Sling
http://www.korsholm.dk/dk/patagonia-stormfront-sling-20-liter.html - http://www.korsholm.dk/dk/patagonia-stormfront-sling-20-liter.html

Fishpond thunderhead sling
http://www.fishpondusa.com/product/detail/thunderhead-sling/2427 - http://www.fishpondusa.com/product/detail/thunderhead-sling/2427
Håber at nogle af jer har erfaring med dem. og kan komme med noget feedback, inden jeg smider penge efter en af taskerne :)

//Morten


-------------
http://justpredatorfishing.com



Svar:
Besked fra: Nick_is
Posteringsdato: 02 Aug 2017 kl. 15:46
Hej

Jeg kan varmt anbefale Patagonia Stormfront tasken, jeg bruger den forhenvæærende model på kysten - Og har gjort det de sidste par år.
Og den er lige i skabet, jeg brugte en Simms Rolltop daypack før og sling packen er bare mange gange nemmere & bedre at have med.

Du får aldrig pakket for meget, og du har plads til det du skal bruge - Og min er aldrig i vejen under aktivt vade fiskeri.

De tasker du sammeligner minder MEGET om hinanden, min anbefaling ville være at tage ud og sammeligne Simms tasken & den fra Patagonia.
Min egen obesavation er at Simms gør meget for at deres tasker skal se ud af mere med alle mulige små detaljer, hvor Patagonia holder sig til det enkle og minimalistiske der bare holder.
(Der er en del "pynt" der er gået i stykker/famlet på min Simms taske, hvor det bare holder på min Patagonia Sling Pack)

Mit input


Besked fra: Morten Sørensen
Posteringsdato: 11 Aug 2017 kl. 12:58
Mange tak for input :)

Har har været ude at se på Simms tasken og Patagonia tasken. Simms tasken virkede klart til at være lavet i noget tykkere materiale, men den er meget lille.

Derfor har jeg valgt at købe den samme som du har, nemlig Patagonia tasken. Så håber jeg at den holder lige så godt som det lyder til at din gør :)


-------------
http://justpredatorfishing.com



Print side | Luk vindue