59 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25604 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Send nedenstående nyhed til en fiskekammerat

Kammeratens e-mail:

Dit navn:  

Et citat siger mere end tusinde billeder 
Fredag d. 23 august 2019 - af  Lars Aagaard  Læst 1114 gange.
Dit hjem er et udtryk for hvem du er. Kig rundt. Ser du dig selv. Eller ser du, hvad du ser hos de fleste andre: kunst fundet i Ikea. Møbler du tilfældigvis er faldet over, til billige penge. Hvad hvis du kunne se den som du er? Det er blevet nemmere at nå derhen end nogensinde før.

‘Gå ikke på kompromis’ ‘whatever you are, be a good one’ ‘life is short, do stuff that matters’ er nogle af de citater, du kan vælge imellem. Udover citater findes der naturligvis også tusindvis af andre måde at udtrykke sig på. Det kunne være ved at hænge sit stjernetegn hængende, hvad end du vil have en plakat med fisk, skytte, eller løve.

Sjovt til hverdag og genialt til at skabe en bedre fest

Et billede siger mere end tusinde ord, men et citat der er sjovt eller smukt, kan med færre ord, sige mere om netop dig.

Det kan være svært at finde på et sådant selv, men det er der heldig råd for. Du kan nemt og hurtigt købe en plakat, og denne ene - eller flere, kan udover at være flot i sig selv, føre til at starte den gode snak, som samtaleemne ved middagsbordet eller til fest.

Der er mange, der ignorer det potentiale der ligger i at have noget flot på væggene, særligt når det er så ligetil. Når du begynder at få noget op på væggene, har du allerede taget mange skridt mod at have et hyggeligere hjem som dine gæster, og du selv, kan føle jer mere hjemme i. Dit hjem kan ganske enkelt føles mere som et hjem.

Fortæller dit hjem hvem du er?

Man ligger som man har redt, og hvis haven er grim, er det efterhånden ens egen skyld. Når gæsterne kommer på besøg, er det således blevet vigtigere og vigtigere at kun præsentere et hjem, der er lagt kærlighed i. Den kærlighed findes naturligvis menneskere imellem, men det første man møder er det materielle, bag dette ligger det åndelige, men ens fysiske hjem er nøglen hertil. Historien er længere end som netop fortalt.

Før var det sådan, at det velset med flotte møbler: et nydeligt egetræsbord, store loftsvinduer, rene linjer, lidt kunst på væggene, der måske kunne fortælle en historie, eller som man kunne fortælle en røver om. Nu om dage er det ikke nok at have ejendommene i orden. Den bedste historie er nemlig historien om vores egne bedrifter. Bedrifter, der er unikke for netop os selv. Det er dette narrativ, der gør samtalen lettere; vi nærmer os hinanden herigennem. Et smil er den korteste vej mellem to mennesker, men en personlig bedrift, er på en tæt andenplads. Typisk bringer historien jo også et smil frem.

Din historie

Det, at kunne kunne fortælle om sig selv, ud fra noget, som står lige foran modtageren, har forskning vist, at være den bedste måde at skabe kontakt på. Den slags kontakt, der kan bringe os tættere på hinanden.


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard