43 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8175
i dag: 0
24462 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne
Matsort hjulholder
 79 kr.


flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Hvordan forbereder du dig til næste fisketur? 
Fredag d. 2 november 2018 - af  Lars Aagaard  Læst 511 gange.
Annonce

Hvordan forbereder du dig til næste fisketur?

Du ved sæsonen snart er slut og du glæder dig virkelig til årets sidste tur. Grejet er som altid i tiptop stand.

Den nye fiskeline er netop monteret på dit gamle Shimano hjul og grejæsken er fyldt med alle dine favoritter. Oftest er det spinnestangen som vinder og førstevalget er næsten altid en Mepps nr. 5 i kobber. Du har benyttet dig af et billigt privatlån, som eksemplet her, for at kunne opgradere det meste af dit grej. Du vil ikke kunne have den mulighed at give dårligt udstyr skylden for manglende fangster.

Den helt store fangst har i denne sæson ladet vente på sig, så du ved godt at det er ved at være sidste chance for den helt store laks. Så spænding er høj da du denne aften ligger dig i seng. For at være helt frisk til næste dags fisketur, har du valgt at gå meget tidligt i seng. En rigtig god idé for vækkeuret ringer allerede kl. 04.30 næste morgen. Koncentrationen skal være i top, du ved udmærket, det at være frisk og fokuseret kan være alt afgørende for at undgå en 0-tur.

Inden du falder i søvn, ligger du og visualiserer dine kast, svingene, spinnerens gang i vandet, vinden, lydende – og ikke mindst HUGGET. Det hug du har ventet så længe på. Du kan se hele fighten for dig, de langeudløb og de store spring ud af vandet. Landingen foregår fuldstændigt fejlfrit og du kan nu tage det obligatoriske foto til fangstjournalen. En rigtig fin laks som bestemt er årets største og flotteste fisk. Ret blank af en efterårsfisk at være. Puha nu er forventningerne om muligt endnu større til morgendagens tur til det elskede fiskevand.

Du vågner på magiskvis 5 minutter før vækkeuret ringer, det har du gjort så tit, netop de dage der står fiskeri på programmet. Det er som om det indre ur er indstillet og klar. Kaffen bliver hurtigt brygget, hældt på termokanden, madpakken bliver ligeledes smurt i en fart. Alt er nu klart til en forhåbentlig givtig fisketur.

Bilen bliver hurtigt pakket med alt det nødvendige og afsted det går. Turen til vandet tager som altid 20 minutter. Fryden er stor over det helt fantastiske vejr, der er ikke en vind der rører sig og temperaturen er rigtig fin i forhold til årstiden. Da du ankommer, holder der allerede 2 andre biler, så der er selskab ved åen. Nu gælder det bare om at få rigget stangen til og få snøren smidt i vandet. Så længe der kastes og trækkes ind, så er chancen for fisk til stede. Det faktum er du fuldstændig bevist om og du tror på fisk i alle de kast du laver. Efter kort tid står du i dine egne tanker og tænker på at netop dette er lykken, da du pludselig mærker et kæmpe hug og der er straks max pres på klingen. Bliver dette mon årets fisk?

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Altid sikker på et godt TILBUD!


Fluer.dk


Fiskerejser.dk


Fiskegrej


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard