52 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8187
i dag: 0
24487 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Find det bådudstyr du har brug for 
Onsdag d. 14 november 2018 - af  Lars Aagaard  Læst 720 gange.
Annonce

Find det bådudstyr du har brug for

Når du skal ud og sejle, er det vigtigt at du har ordentligt udstyr til din båd. Alt fra motorudstyr til redningsvest – det er vigtigt ikke at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet.

Find kvalitetsudstyr allerede i dag

Skal du ud at sejle, kan du nå at bestille dit bådudstyr allerede i dag. Du kan nemlig bestille det i dag, og få dine ting inden for 3 dage hos marineudstyr.dk Du kan også sende tingene tilbage, og få pengene retur inden 30 dage. Der forekommer gratis fragt over 850 kr. Her kan du finde et bredt udvalg af bådudstyr. Føler du at du allerede har hvad du skal bruge, kan det sikkert betale sig at finde det ekstra, som gør din sejltur endnu nemmere.

Gå ikke på kompromis med din sikkerhed

Det er vigtigt at sørge for at have det rette udstyr til din båd og din sejltur. Du skal sørge for at have en sikkerhedsvest med, og desuden at have din kommunikationsmidler i orden, hvis nu der skulle ske noget uheldigt under turen. Du skal desuden sørge for at have en brandslukker, hvis nu der skulle gå ild i din båd. Du skal også have redningsflåde, som er en essentiel del af sikkerheden på en båd. En anden vigtig ting er at anskaffe dig et nødblus, som er en mere gammeldags form for sikkerhedsudstyr, men alligevel en god idé at have hvis kommunikationen ellers skulle fejle.

Find det rette udstyr til eventyr

Når du sejler er mulighederne store, og du bestemmer selv kursen. Skal du ud og sejle over en længere distance, er det vigtigt at du har fat i noget ordentlig udstyr. Her skal du både sørge for personlig sikkerhed såvel som bådens sikkerhed. Derudover er der også en masse andre praktiske ting, såsom belysning og pleje og rengøring af båden.
Er du ikke den mest erfarne inden for sejlads, kan det være en fordel at læse en del om det. Du kan læse om alt det udstyr du skal bruge til din båd og til din sejltur på marineudstyr.dk Når du sejler er der en masse frihed i det. Mange kan få den følelse at få bekræftet deres urmenneske, ved at arbejde tæt med naturen.

Stress af med at sejle

Lever du et liv med for meget arbejde, stress og ingen pauser, så kan det være en god idé at tage ud og sejle. Når man sejler ude på det åbne hav, kan du opleve en hvis stilhed og en ro, som der kan være svær at finde andre steder på landjorden, især i byerne.
Tag ud at sejle med dine venner eller familie. Her kommer man tættere på hinanden, da man er væk fra hverdagens forstyrrelser, såsom mobiltelefoner, computere og for mange mennesker. At tage ud og sejle i en måneds tid kan være med til at kurere kronisk stress.

Find dit udstyr fra marineudstyr.dk, og mærk roen og stilheden ved at sejle, med de mennesker som du elsker.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Black Friday


Fluer.dk


Fra Åbrink & Lænestol


Fiskerejser.dk


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard