80 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Lystfisk.dk
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8157
i dag: 0
24369 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

VERDENSNYHED - Bådanker fra Sims 
Mandag d. 1 april 2019 - af  Poul Erik Jørgensen  Læst 444 gange.
I rækken af kvalitetsprodukter fra Sims har teamet endelig lykkedes med at tilbyde dette totalt nyskabende produkt.

Ankeret er med sin vægt og størrelse perfekt til den aktive fritidsudøver. Hvad enten du er lystfisker, fritidssejler, bodybuilder eller motionist er dette det perfekte produkt. Passer perfekt i enhver rygsæk og nemt at bære med dig.

Ankeret har flere funktioner. Med et praktisk indbygget rum kan du samtidig bære ekstra udstyr eller yderligere forøge vægten. Samtidig dubblerer det som et redskab på stedet til, at reparere dit tøj, waders, sejl med meget mere. Der er endvidere indbygget multimediecenter med dankorterminal, digitalur, pc og telefon. Styresystemet er kompetabelt med alle kendte formater såsom DOS, Windows Vista og alle Apple produkter. Ekstra udstyr i form af skærm på 28 tommer - i farve kan tilkøbes og kommer i praktisk blå bærepose fra samarbejdsfirmaet Ikea.

Ankeret bryder endvidere med trenden om meget dyre produkter fra det meget kendte firma. Med rabatkoden ´´JegErEnPorre´´ kan det således erhverves for blot 2210 kr. Arbejdsgruppen og produktionsselskabet der har til huse i plejehjem-siloen mellem krematoriet og kirkegården i byen Klatøje, har haft en enorm forhåndsinteresse. Allerede nu er bestillingslisten lang. Der er dog lavet leveringsaftale med Postnord og Cyklist- og Pant foreningen Klatøje´s Katte Mostrer for ekstra hurtig udbringning. Det forventes således, at levering kan opfyldes allerede medio oktober.

Omend hele projektet og vilkår de ældre der står for produktionen har været udsat for krtitk fra både BUPL og Greenpeace m.fl. Må projektets art og natur siges at være unik og en kæmpe succes. Fra styregruppens side har anvendelsen af båse, flammekastere og mindfullness chokterapi med elhegn, har resultaterne med hundredevisi af medarbejdere på meget lidt plads med minimale udgifter ikke ladet vente på sig. Planer er derfor store. Udsagn melder om udvikling af multifunktionsankre også til kommerciel brug. Investorer og samarbejdspartnere fra bla. Statens Kunstfond, Mærsk og Klatøjes brevdue forening forventer sig meget af kommende modeller i forskellige ekstremt bundsøgende vægtklasser. Her af satses i første omgang på modellerne Puch, Smart , Volvo 240 og John Deere.

Betaling foretrækkes ved fremsendelse af det fulde beløb i dåse- eller flaskepant til adressen Store Søndervoldsgade 9, st. København K
Bestilling kan foretages hos praktikant Jonni på Depri-Dåser og Pant- og Demens Depotet på 60 66 43 69 på mandage to uger efter fuldmåne, når denne falder på en ulige dato. Er denne dato lige bedes om stille bøn til højere magter i stedet. Det anbefales at indtale sin bestilling i blid, venlig og ensartet toneleje. Samt efterfølgende følge op på sin bestilling ved flere lejligheder med varierende intervaller. Afslut med firkant.


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Lystfisk.dk
Altid sikker på et godt TILBUD!


Fluer.dk


FluePusher.dk


Fiskegrej


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard