50 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8223
i dag: 0
24852 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Derfor skal du vælge en kontinentalseng 
Mandag d. 15 juli 2019 - af  Lars Aagaard  Læst 1009 gange.
Sengen er et af de steder vi tilbringer rigtig meget tid i løbet af livet, og sengens komfort er afgørende for om man får en god nattesøvn. Derfor er det vigtigt, at man kan komme hjem i en god seng efter en lang dag ude i det fri. Så hvis du står og mangler en ny seng eller overvejer at skifte din gamle seng, til en seng med bedre komfort, så kan en kontinentalseng være løsningen. Læs med her, hvis du vil vide mere om kontinentalsenge.


Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng, som er bygget op af tre lag, hvilket gør at du får den bedst mulige komfort. Bunden af sengen er lavet af en boxmadras. Det midterste stykke er en springmadrass, hvor man kan justere liggekomforten i sengen. Den øverste stykke er en topmadras. De mange lag gør, at sengen er højere end en normal seng. Et andet kendetegn ved en kontinentalseng er, at den ikke har en ramme og en lamelbund som andre senge.

Derfor skal du vælge en kontinentalseng

En fordel ved kontinentalsengen er dens højde, som er praktisk, hvis du enten vil forebygge eller i forvejen lider af ryg - eller ledproblemer i benene. Sengens højde gør nemlig, at du kan stå direkte ud af sengen i stedet for at kravle ud af sengen. En anden ting der gør at du skal vælge en kontinentalseng er, at mange oplever de får en meget bedre nattesøvn, fordi kombinationen af tre forskellige madrasser gør at kroppen får den bedst mulige støtte i løbet af natten. Desuden kan man også nemt justere sengens hårdhed og komfort, da du kan skifte topmadrassen ud. Topmadrassen gør også, at du slipper for revnen i midten af sengen.

Sådan finder du den bedste kontinentalseng

Der er en række ting du skal tage stilling til, når du vælger din kontinentalseng, så du sikre dig at du får den komfort, som du behøver. Først og fremmest er størrelsen på sengen vigtig. En kontinentalseng kan fås i alle størrelser fra 90x200 cm til 180 x 200 cm, men de fleste vælger en seng på størrelsen 180x200 cm. Hvis du er en person som måler over 1,90 m, så bør du vælge en seng der er over 210 cm lang, da det anbefales at sengen er 10 cm længere end din højde. Men det vigtigste er valg af madrasser, så du sikre dig den bedste kvalitet på kontinentalsengen.

Valg af madras til din kontinentalseng

Hvis du vil have den ultimative komfort i din kontinentalseng, så er det vigtigt at alle tre madrasser er af højest mulig kvalitet og passer til din kropsbygning. Boxmadrassen er grundlaget for sengen, derfor skal den støtte sengen og gøre den mere behagelig at ligge i. Ved springmadrassen skal du være opmærksom på hårdheden. Det er vigtigt at springmadrassen passer til din vægt, så den støtter din krop mest muligt. Jo højere vægt, jo mere fast skal madrassen være. Når du til sidst vælger en topmadras, så skal du være sikker på, at den støtter kroppen mest muligt. Derfor vil en topmadras med memory-foam være en oplagt mulighed. Når du har styr på alle madrasserne, så er det sidste step bare at sammensætte din kontinentalseng.
<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Black Friday


Fluer.dk


Fra Åbrink & Lænestol


Fiskerejser.dk


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard