33 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8223
i dag: 0
24852 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

De bedste fiskesteder i København 
Mandag d. 5 august 2019 - af  Lars Aagaard  Læst 1261 gange.
I Danmark tager man sine hobbyer seriøst. Det er mere end blot en fritidsinteresse – det er en del af identiteten. Takket være diverse aftenskoler, har det længe været en dansk tradition at pleje sin passion. Ifølge Eurostat, har hele 41,1% af danskere taget hobby-relaterede kurser, hvilket er mere end nogen andre lande i Europa. De mest populære typer for aftenundervisning, og dermed de mest populære hobbyer i Danmark, er sport, sprog og kreativitet.

En hobby, som et stigende antal danskere finder glæde i, er online underholdning. Ifølge den seneste rapport fra Danmarks Statistik, spiller 50% af mændene og 52% af kvinderne over 16 år digitale spil. Den voksende interesse afspejler sig også i økonomien. Ifølge Spillemyndighedens seneste statistik, lå bruttospilleindtægten (BSI) for 1. kvartal 2019 på 556 mio. kr. for online casino alene, hvilket er en stigning på 6.6% sammenlignet med sidste år. Det virtuelle univers tiltrækker blandt andet på grund af teknologiens rivende udvikling, de mange skræddersyede spilmuligheder og den lette tilgængelighed.

Endnu en populær hobby blandt danskere er fiskeri. Hvert år indløser over 200.000 lyst- og fritidsfiskere fisketegn til at fiske et sted i landet. I de seneste år, har København udviklet sig til en spændende fiskerby, som giver lokale og besøgende mulighed for at gå på opdagelse med deres fiksestang og samtidig lære hovedstaden at kende fra en helt ny vinkel. Det eneste man skal gøre, er at købe licens til et år eller én dag. Her er fire idéer til steder, som du kan besøge i weekenden:

Slusen

Slusen ligger i de sydlige havneområder og adskiller Sydkøbenhavn fra Kalveboderne. Hvis man er fan af havørred og hornfisk, skal man svinge sin stang mod Sjællandsbroen i Sydhavnen, hvor fiskene tiltrækkes af Slusens strøm. Hvis man ikke får middag på krogen, kan man spørge de lokale fiskere efter tips og tricks.

Kastellet

Kastellet er et af de bedst bevarede fæstningsanlæg i Nordeuropa og et idyllisk fiskespot. For at få lov til at dyrke sin hobby her, skal man først blive medlem af foreningen Kastellets Venner. Medlemsskabet koster 100 DKK per år + prisen for den personlige fiskelicens. Tilgengæld kan man fange 10 kilo-tunge gedder i flotte, grønne omgivelser. Alle fisk bliver forsigtigt sluppet fri igen.

Damhussøen

Mellem 1. maj og 28. februar er det tilladt at fiske i Damhussøen i Vanløse, som er et herligt eksempel på dansk natur. Den 46 ha-store sø er præget af et varieret plante- og dyreliv, som opretholder den sunde biologiske balance. Her kan man blandt andet finde aborrer og beholde sine gedder, så længe de er mellem 60-80 cm store. Overraskende nok, strømmer få lystfiksere til området, hvilket giver rig mulighed for at nyde sin hobby i fred og ro.

Langelinie

Denne havnestrækning er kendt verden over takket være Edvard Eriksens skulptur af Den lille Havfrue. Det er dog ikke den eneste grund til at besøge området. Udover diverse turistattraktioner langs promenaden, kan man også begive sig ud på et fiskeeventyr. Her kan man nemlig fange torsk om efteråret og makrel om sommeren.

Rigtig god fornøjelse!


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Black Friday


Fluer.dk


Forest & Jagthuset


Emma-Line grej


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard