49 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8235
i dag: 0
25031 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Spar penge på fiskegrej 
Fredag d. 10 juli 2020 - af  Lars Aagaard  Læst 1180 gange.
Spar penge på fiskegrej
Det kan være en dyr fornøjelse at tage ud og fiske. Det kræver ofte det helt rette udstyr for at fange de fisk, man ønsker, og selv de bedste blink kan gå tabt i havet. Derfor er det en god idé at vide, hvordan man kan spare penge på lystfiskeri. Så er der råd til lidt mere af det sjove, uden det bliver alt for dyrt.

Er du også træt af at have brugt penge på et godt blink, som efter et par timers brug allerede er forsvundet i havet? Så kan du læse videre og lære, hvordan du sparer penge, når du fisker. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, når du skal ud og investere i nye blink hele tiden. Derfor er det rart at vide, hvor der er penge at spare, så du kan få råd til at fange de store, dejlige fisk, der venter i vandet derude.

Sparetips til lystfiskeri
For at spare penge, når du fisker, kan du starte med at genbruge dine gummiagn. Hvis de er gået i stykker, kan de let fikses med noget superlim, og du kan lægge dem tilbage i posen med nye agn, og så vil de være som nye. Der er også mange penge at spare, når du bruger line. Eksempelvis kan du spole bagline på dit hjul, fordi du meget sjældent får brug for de 200-300 meter line, der reelt sidder på en hovedline.

Line er dyrt, så derfor kan du også vende din line, særligt når du er sidst på sæsonen. Der er hovedlinen slidt foran, og den knækker derfor lettere. Hvis du vil bevare styrken i linen, kan du bare vende den rundt og bruge det bagerste ubrugte del af linen. Det er en god måde at få brugt alle dine ressourcer.

Når du har fisket i saltvand, så er det en rigtig god idé at vaske grejet i ferskvand, inden du lægger det i lukkede poser og pakker sammen. Resterne af havet særligt i saltet kan beskadige dit udstyr. Det medfører rust og andre skader. Hvis du passer godt på dit udstyr, så holder det simpelthen også længere.

Tag på fisketur på nettet
Hvis du er god til at fiske ude på havet, så kan du sikkert også begå dig på internettet. Med din næse for en god fangst, kan du med god samvittighed investere dine penge i kryptovalutaer på mininvestering.dk. Her kan du lære, hvordan du får det bedste ud af at investere dine penge i aktier og kryptovalutaer som bitcoin. Der er masser af penge i vente med den rette sans for investering.

Så kan du også få råd til det udstyr, som du drømmer om. Måske endda en lille fiskejolle eller en større båd. Hvis du investerer dine penge rigtigt, kan du fremtidssikre dine fiskedrømme. Så behøver du aldrig at spare på linen igen eller genbruge dine gummiagn. Den helt store fangst ligger stadig derude og venter på dig, du skal bare kaste snøren med omhu og tålmodighed.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Black Friday


Fluer.dk


Forest & Jagthuset


Traveller


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard