19 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8256
i dag: 0
25096 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Hvad er det mest praktiske til fisketuren? 
Fredag d. 21 august 2020 - af  Lars Aagaard  Læst 1397 gange.
Dette indhold er sponsoreret

Fisketuren er ofte hellig grund. Ikke mange ting må ændre sig, og man fisker ofte gerne samme sted med de samme mennesker på samme tid på dagen. Fisketuren er et sted for afslapning ude i naturen, hvor man kan få tid til at tænke og hygge sig en smule. For mange betyder det også at man ikke kan ændre på visse ting - det er den samme gamle pibe med den samme tobak, som kommer i hver gang og ikke e-væsker. Men hvad er egentlig mest praktisk når det kommer til fisketuren - er det den klassiske pibe eller den moderne e-cigaret? Læs mere om de forskellige standpunkter nedenfor.

Piben - hvad taler for?
Piben er det klassiske rygeudstyr når det kommer til fisketuren, hvilket betyder, at de fleste fiskere vælger at gå med den, når de pakker tasken til turen. Piben er traditionel i den forstand, at det er den man forbinder med fiskeri - alle har set billederne af fiskerne i deres gule regndragt, hvide skæg og piben fast i munden.

Når det kommer til hvad der er mest praktisk, er piben egentlig ikke særlig praktisk. Ofte når man er ude i naturen og fiske kan man ikke styre vejrets tendenser, hvilket betyder at man ikke ved om det regner eller blæser. Dette gør at piben nogle gange kan være svær at få tændt og holde tændt. Samtidig skal man altid have tobak med når man skal ryge pibe. Tobakken må helst ikke blive våd eller være våd ved brug. Derfor er piben en smule upraktisk.

E-cigaretten - måske er den faktisk mere praktisk
E-cigaretten har fået et dårligt ry, da det ofte er lig med at man forsøger at reducere ens rygning. Dette er ikke en dårlig ting, men det anses som noget man bruger, når man ikke “rigtig” gider ryge. Men på en fisketur er den måske meget mere praktisk en piben. Hjemmefra kan man opfylde den med e-væske efter den smag som man ønsker, og man behøver ikke skulle bøvle med at tænde den eller holde den tændt under fiskeriet. Den skal bare op til munden. Her er ulempen at man skal bruge en hånd for at betjene den, hvilket ofte kan give problemer med stangen.

Hvad er dommen?
Hvis man kan håndtere sin stang med en enkelt hånd kan man med fordel benytte sig af e-cigaretten, og hvis man ønsker udfordringen ved at tænde tobakken i dårligt vejr - så skal tage piben med.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Fluer.dk


Forest & Jagthuset


Traveller


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard