55 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8256
i dag: 0
25096 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Sådan bruger du tiden, når fisketuren er aflyst 
Lørdag d. 17 april 2021 - af  Lars Aagaard  Læst 155 gange.
Dette indhold er sponsoreret

Hvis du er en sand lystfisker, så lever og ånder du for en god fisketur. Det er da også en ganske speciel følelse af spænding og ængstelighed, der rammer en, når man kaster snøren i og håber på at fiske noget stort og lækkert op fra dybet. Det er ikke alle ture, der byder på lige store gevinster, men det er elementet af håb og spænding samt en interesse for hobbyen, der gør, at du vender tilbage gang på gang. Men det er desværre ikke altid, at en planlagt fisketur kan blive afviklet. Nogle gange er det vejret, der kommer i vejen. Måske er der skybrud eller storm? Så er det ikke ideelt at stikke på fisketur. Hverken på bredden eller i en båd. Andre gange så bliver turen aflyst på grund af sygdom eller andre uregelmæssigheder. Det betyder desværre, at du får et hulrum i din kalender, der ellers skulle have været udfyldt med fiskeri. Du er derfor nu tvunget til at bruge tiden på noget andet. Hvis du er en smule i tvivl om, hvad tiden skal gå med, så kommer her en lille liste til dig. Det er en liste over en række veloplagte bud på, hvordan du kan bruge tiden, når fisketuren er aflyst. God læselyst!

Spil for spænding

Hvis du savner lidt af spændingen, du finder på fisketuren, så kunne du vælge at kaste dig ud i noget betting hjemme på sofaen i stedet. Her kan du tænde for din foretrukne sportsgren og skrue op for spændingen. På den måde vil der være mere på spil, når du ser og nyder din sport. Er du for eksempel kæmpe AGF-fan? Så kunne du passende spille på en af deres kampe. Måske topper det ikke fisketuren. Men du kommer ikke til at kede dig.

Gå ned i gear med en bog

Du kan også vælge at bruge din tid på at komme rigtig godt ned i gear med en god bog. Måske er du allerede i gang med en bog, du ellers ikke havde tiden til at færdiggøre? Du kan også tænde for en lækker lyd fra en app som for eksempel Podimo. Der er mange muligheder for at slappe godt af med en bog. Sørg for at udnytte dette.

Videospil

Videospil er også en måde, mange nyder at blive underholdt på. Her kan du spille alverdens spil på det device, du ligger inde med. Det kan både være computer, konsol eller måske bare din mobil. Her er også rig mulighed for at spille et spil, der relaterer sig til lystfiskeri, så du ikke går helt glip af en fisketur alligevel.


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Fluer.dk


Forest & Jagthuset


Traveller


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard